Co znamena pre vas pojem stary? Musi to byt nejaky dochodca? Alebo považuje za starych aj tych co maju este pred dochodkom? Alebo len tych co uz sa nemozu o seba postarat? Tak napr. od kolko vyssie, je pre vas stary clovek?
no mňa nazývajú mladší ľudia bežne starcom...vďaka môjmu výzoru a názorom na isté veci...
ale k veci starý je človek tak na koľko sa cíti...ale keď budem mať o dvojnásobok viac ako teraz budem sa považovať za starca...
byt stary to len cisto o pocite, ja mam 18 a pripadam si akoby som mal milion rokov. Poznam cloveka co ma 75 a neda sa o nom povedat, ze je stary. Okrem toho kazdy vek je relativny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ale k veci starý je človek tak na koľko sa cíti...ale keď budem mať o dvojnásobok viac ako teraz budem sa považovať za starca...
aj v mojom veku som už na niečo stará,ale zase na niečo človek nie je starý ani v 50-tke...
ťažko posúdiť...