Čo je to vedomie ? Ak môžu za naše vedomie, za našu vôľu a za naše bytie len 4 fyzikálne sily vo vesmíre (gravitácia, silná jadrová sila, slabá jadrová sila a elektromagnetizmus), tak čo sme ? Veď tieto sily môže za všetko vo vesmíre, od existencie hmoty,
tie sily na niečo pôsobia, to ti nenapadlo? Ak môžu za naše vedomie, za našu vôľu a za naše bytie len 4 fyzikálne sily vo vesmíre, toto ti ako napadlo?
@mcvpn to áno, ale stále sú to tie isté sily. V podstate všetko čo je tu, sú len tie mnou vymenované sily.
Takže ty, ja, pes, húsenica, galaxia, Slnko, Merkúr, asteroid, kométa sme len gravitačná sila, silná jadrová sila, slabá jadrová sila a elektromagnetizmus.
@mcvpn no veď áno, orientácia a intenzita tých síl je iná, ale stále nás ovládajú tie isté sily, a pokiaľ sa fyzika zjednotí a bude teória všetkého, to uvidíš ten BOOOOM
@zamidari no a nie je fascinujúce, že vlastne tie 4 sily ovládajú všetko ? Čo sa fyzikálne zmení ak zomriem ja, alebo ty ??? Svojim spôsobom tu ostávame aj tak či žijeme, či nie....
sme kedysi vyuzivali 100% mozgu ale sme boli velmi zly prisiel astar seran a dovolil ludom pouzivat iba 10%, cize nikdy nepochopime vesmir okolo nas hoci sme ho sami vymysleli a je len v nasej hlave
@method no ovládajú. Ak sú tieto sily (dobe, povedzme že sú ešte nejaké neobjavené, ale je to momentálne nepodstatné) zodpovedné za vznik tohto všetkého, potom sme nimi ovládaní.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
asi som uz dost unavena na toto forum
tie sily na niečo pôsobia, to ti nenapadlo? Ak môžu za naše vedomie, za našu vôľu a za naše bytie len 4 fyzikálne sily vo vesmíre, toto ti ako napadlo?
inac pripomenul si mi » www.cas.sk/clanok/77181/pa...
ak by bolo všetko po tvojom, tak sa asi líšime v intenzite a orientacií tých síl, nemyslíš?
Takže ty, ja, pes, húsenica, galaxia, Slnko, Merkúr, asteroid, kométa sme len gravitačná sila, silná jadrová sila, slabá jadrová sila a elektromagnetizmus.
No a čo sú to tie molekuly, bunky ?? Stále sú to len atómy, ktoré sú vo svojej podstate energiou.
úpne vazne
@myschka aštar dobre vedel čo robí