Veríte napr. na zlé znamenia?? Mne sa teraz stala taká zvláštna vec, mala som v mobile ako pozadie fotografiu s osobou ktorú mam rada a ako šetrič displeja dve osoby ktore mam rada... o jednej z nich viem, že nie je najšťastnejšia... a z ničoho nič mi tie
@rebell - tiež som si to myslela, ked som sa raz ráno zobudila s tým, že tá hlúposť, čo sa mi snívala, bol len hlúpy sen, až kým sa ten sen nestal realitou a potom že never na znamenia
@rebell - v podstate to bolo to isté, žiadne skryté symboly ktoré si neviem akým spôsobom vydedukujem a prispôsobím danej situácie a budem sa tváriť, že waw presne ako v tom sne , to by som ti ho musela opísať a to je na dlho, ale hej bolo to isté
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Chcem niekoho stretnut ? - just ho nestretnem tyzden
Chce niekto stretnut mna ? Potom sa to stane v tu pre mna najnevhodnejsiu chvilu.
To su fakty Ale na znamenia typu beckovy horor neverim..... to uz by sme vsetci otrcili kopyta