Dal som verim par priatelom ale okrem toho verim rode a sam sebe ovsem... Tazko ked sa mi hodi viac odpovedi...
Btw ked neverite nikomu (ti co neveria) mae vobec kamaratov, priatelku (sice to je nestabilne ale tak aspon niekedy ci uz mali)? Pretoze tieto vztahy sa zakladaju prave na dovere... (okrem ineho)
nie, to sa nedá, dôverujem len sebe aj napriek tomu, že dokážem aj seba sklamať občas moja skúsenosť hovorí, že beztak som sama, sama si musím pomôcť, a ak ide do tuhého, znovu som na to sama...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Btw ked neverite nikomu (ti co neveria) mae vobec kamaratov, priatelku (sice to je nestabilne ale tak aspon niekedy ci uz mali)? Pretoze tieto vztahy sa zakladaju prave na dovere... (okrem ineho)
A ešte môže byť problémom špecifikácia slova veriť ...
A každá možnosť je spätá s "verím veľmi malému počtu ľudí" čo je obrovská chyba
Samozrejme, že jednostranné poňatie ankety chybou je ... Anketa má ponúkať pomerne široké spektrum možností, aby každý typ človeka mal čo označiť ...