Ak si s nejakou znamou pisem a pred niekolkymi tyzdnami mi ona zavolala a potom mi pride SMS, v ktorej bolo nieco take, ze ..., tak to ona napisat nemohla.
Vziat si do ruk cudzi telefon a poslat z neho niekomu SMS-ku a potom ju vymazat sa ti zda byt nerealne?
K tomu IrDA a BT iba tolko:
Vies o tom, ze sa da do MT nainstalovat program, z ktoreho mozes cez BT volat, akoby z ineho telefonu na cislo, ktore chces? A myslim si, ze aj SMS by sa mala dat poslat...
smsky my posiela len rodina a kamoši , prečo by som im neveril , a prečo by ma mali o*ebávať??
a k blouetoothu , neviem ktorý debil by sa my chcel napojiť na mobil a niečo v ňom robiť , ešte k tomu by sa musel dostať k mojej izbe aby bol signál..
ten program som skúšal , ide tam skoro všetko.. lenže keď nemáš spárovaný mobil cez BT s tým čo ti tam leze , nedostane sa tam.. teda aspoň u toho čo mali u nás...
mam ten program v mobile... a vobec to neni take lahke ze bars co stiahnes ... ten co sa mu chces dostat do mobilu ti musi potvrdit taku spravu ktoru mu zorbazi ked sa nanho napojis inak sa do jeho mobilu nedostanes...
Viem o tom programe. Mam ho ale...neviem co stresujes. Je to java programik ktory funguje dost biedne a dostanes sa iba do starsich telefonov,navyse malo kto ma stale zapnuty bt. A ako miro hovori, musi potvrdit autorizaciu inak to nejde. Zato mam soft do mobilu co automaticky prezvana, posiela fake smsky, alebo sms bomber
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ak si s nejakou znamou pisem a pred niekolkymi tyzdnami mi ona zavolala a potom mi pride SMS, v ktorej bolo nieco take, ze ..., tak to ona napisat nemohla.
Vziat si do ruk cudzi telefon a poslat z neho niekomu SMS-ku a potom ju vymazat sa ti zda byt nerealne?
K tomu IrDA a BT iba tolko:
Vies o tom, ze sa da do MT nainstalovat program, z ktoreho mozes cez BT volat, akoby z ineho telefonu na cislo, ktore chces? A myslim si, ze aj SMS by sa mala dat poslat...
Ano. BT je lepsie, ale aj nebezpecnejsie.
Mozno sa Ti niekto POHRABE v MT a ani o tom nebudes vediet.
Staci, ak si nieco prenasa Tvoj znamy a povie Ti, ze si chce stiahnut hru, a moze si stiahnut to, co chce.
Aj DORUCENE a ODOSLANE SMS-sky, kontakty ...
Takze som nenapisal nieco, co by neexistovalo.
Vsak?
Comu nerozumies?
a k blouetoothu , neviem ktorý debil by sa my chcel napojiť na mobil a niečo v ňom robiť , ešte k tomu by sa musel dostať k mojej izbe aby bol signál..
Tak to si musel skusat uz velmi davno.
Teraz uz vies aj prepnut profil napr. z ticheho na normalny.
A ak to urobi nejaky ziak v skole inemu, a zacne mu zvonit cez vyucovanie, tak ma problem.
Ucitel mu ten telefon moze odobrat.
A pritom mal zvonenie predtym vypnute, no nejako sa mu ZAPLO SAMO.
Inym slovom povedane: VIRUS!
:-I