nie, nemá to žiadny zmysel a odmietam veriť tomu, že môj život má v rukách Boh (alebo nejaká vyššia moc) ako ja. a to, že skončím v pekle, tým nech sa vyhrážajú 5 ročným deťom
Chodim do kostola...moja rodina je veriaca....ale ja, ked sa tak nad tym zamyslam..vlastne ani neviem ci v nieco take verim...hm...neviem...ludia si.bohov vymyslali aby vysvetlili, vtedy nepochopitelne, javy....mozno aj toho krestanskeho, ci ineho boha vytvorili na takom principe...fakt neviem....alebo je boh len obycajna,jednoducha metafora, niecoho co sa skryva v nasom vnutri, len musime dusevne dospiet aby sme boha nasli...ale to su len pouhe teorie
verím ale moment, nie toho kresťanstkého boh je predsa to z čoho vzniklo toto všetko.. a nemohol byť celý vesmír odvždy, musel z dačoho vzniknúť a to dačo z ničoho, takže to dačo čo vzniklo z ničoho a z čoho dačo vzniklo je vlastne v ľudštine pomenované boh no.. ale v toho kresťanského vobec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Nemám chuť o tom dnes večer polemizovať -.-
To ozaj Vás baví riešiť každú tému 254 krát do roku?
jeho existenciu považujem za vysoko nepravdepodobnú
celkovo....nemožné odpovedať...takže neodpoviem