Ja mam z laskou iba zle sksenosti laska = trapenie. nikde nemat milovanu osobu. laska na celi zivot co to je? a jasne ze tuzim ale snazim sa na to nemysliet.
Láska na cely život? Hmmm pekná krávovina pre mňa nič také neexistuje. Už s toho dôvodu neverím na lásku na celý život lebo ja nič také nenájdem. Láska boli, veľa krát som sa v nej sklamal, áno treba to brať aspon takto že prídu odídu a objavím nové. Lenže problém je v tom že koľko krát som opätoval lásku a mne nikdy nebola opätována, konečne najdem niekoho kto tiež niečo podobné cíti ku mne, a furt niečo stojí v ceste do frasa....
Nechcem nikoho zraniť, ale musíte sa pravde pozrieť do očí a zistíte, že také niečo neexistuje...aj láska sa časom premení na priateľstvo, po prípade rešpekt, ale človek nie je stály...keď si zoberiete len neveru-a keď niekto na svoju obranu povie, že potreboval len zmenu...tak ako môže milovať daného človeka s ktorým žije....potom je to už iba o sebaklame alebo o zvyku...
Môj názor je však ten že láska na cely život existuje len musí byť viživovaná dôverou oboch partnerov akéhokoľvek vyznania. Veď prečo by nemohol človek milovať hoci ovcu? Ak je ich láska vrúcna nezáleží na okolnostiach v ktorých sa daná dvojica nachádza.Pretože pravá láska prekonáva veky , dokonca i hranicu smrtelnosti a tak by práca na rozdelení tých dvoch vyšla naznivoč.
Všimni si už Sheakspearovu tragédiu o dvoch ktorý sa milovali natoľko že boli ochotný jeden pre druhého zaplatiť tú najväčšiu daň.
A možno aj Shakespeare bol tiež len ožranom ktorý si vymýšľal príbehy aby mal na džbánok vína.
Jedno je však jasné pokiaľ počúvneš hlas svojho srdca nič tým nepokazíš!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
nejakých spratých ľuďí ako hovorí otec.
Môj názor je však ten že láska na cely život existuje len musí byť viživovaná dôverou oboch partnerov akéhokoľvek vyznania. Veď prečo by nemohol človek milovať hoci ovcu? Ak je ich láska vrúcna nezáleží na okolnostiach v ktorých sa daná dvojica nachádza.Pretože pravá láska prekonáva veky , dokonca i hranicu smrtelnosti a tak by práca na rozdelení tých dvoch vyšla naznivoč.
Všimni si už Sheakspearovu tragédiu o dvoch ktorý sa milovali natoľko že boli ochotný jeden pre druhého zaplatiť tú najväčšiu daň.
A možno aj Shakespeare bol tiež len ožranom ktorý si vymýšľal príbehy aby mal na džbánok vína.
Jedno je však jasné pokiaľ počúvneš hlas svojho srdca nič tým nepokazíš!!!