Verite v osud ? tak ma to napadlo, bo vcera som pozeral taky film len trosku stastia a bolo to dost zaujimave. myslite si ze ak vam je nieco dane tak to tak musi byt ? napriklad s postavenia planet a tak... alebo preco sa niekto narodi slepy a niekto boha
osud..??žeby vsetko co sa nam stane bolo predurcene..???no vsetko je mozne...ale jedno wiem isto...to co dokazeme zmenit k lepsiemu dokazeme aj k horsiemu...ked wsetko co sa nam stane je osud tak ja ho mam potom zly
svojim sposobom trocha verim, no je to troska take mysticke, ale ja som viacmenej fatalista...v kazdom pripade by som bol rad keby mi osud vyhovel v najblizsich dnoch
nie, svoj zivot si vytvara kazdy sam tym co robi, ako to robi a ako mysli..ved sa aj hovori, ze kazdy je sma strojcom vlastneho stastia..ale tak je to moj nazor ja vam nic neberiem, ja podla neho zijem
verím v synchronicitu - súhru náhod, čiže niečo medzi osudom a náhodou... verím v to, že nič sa nedeje bez nejakej "vyššej" príčiny, ale zároveň verím v to, že za to môžeme my...
Karma nemá byť chápaná ako osud, ale ako možnosť. Predošlé myšlienky, slová a činy utvorili náš súčasný stav, neustále však utvárame našu budúcnosť, teda tu a teraz máme možnosť urobiť rozhodnutie a dať životu iný smer.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Verím v predurčený osud ale aj v to,že ho môžeme zmeniť k lepšiemu aj k horšiemu.
Verím aj v to,že osud je nám predurčený aj menom,a tak no
Ach práve som si spomenula ako som sa stretla s jedným úžasným chlapcom a myslím že to nemohla byť náhoda...
ľudia si to neuvedomujú, ale osud povedia iba na to, čo už bolo... nieje to nič, čo bude