neviem či konkretne v osud ...ale v niečo take, že .......jedným v danej chvili "smiešnym" rozhodnutím si môžeš fatalne ovplyvniť ďalšie časti svojho života .......
ako môže niekto veriť na osud? je to pak slaboch, lebo sa vzdáva zodpovednosti za svoj život a necháva to v rukách osudu...bojí sa postaviť životu tvárou v tvár a vziať či vybojovať to, čo chce...
@drejka tak tak.... ale ked uvazim ze na ten vlak idem vazne raz za tisic rokov (akoze o hentakom case lebo som mal skratene) a ty prave v ten den si tam bola tak to je proste osud ako svina Nabuduce sadneme na kavu/kofolu/absint neviem co v poobednajsich hodinach oblubujes ja sa prisposobim
myslím že určité veci sú dané, ale svoj "osud" by sme si mali riadiť sami no sú veci ktoré ovplyvniť nemôžeme, a či to už nazveme osud alebo náhoda.. ťažko povedať.
ale to nie je osud, ale súbor náhod a konaní iného človeka, či ľudí....lebo osud, jeho definícia, teda v mojom ponímaní znamená, že ľudský život je riadení nejakou vyššou mocou bez jeho pričinenia ....a s tým nesúhlasím...v náhody verím
@drejka čo ja viem...zvyčajne tie najnáhodnejšie veci mi vždy potvrdia, že náhody existujú ...al ehej, možno to len inak voláme, ale ja som proste alergická na slovko "osud"
ked pustim hrncek na zem, rozbije sa ak ide dostatocnou rychlostou ... ak je clovek viac vnimavy a dobre si spaja veci okolo seba pochopi ci osud existuje alebo nie ... ( a osud ktory dokaze zmenit clovek je smiesny hh to uz nieje osud v pravom slova zmysle )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ak áno prečo veríte?
.
asi takýto mám na to názor