Ahojte, zaujíma ma váš názor čo si O tom myslíte... Môže byť človek posadnutý zlým duchom... Pýtam sa len čisto zo zvedavosti, nič som si nevyhľadával, lebo priznám sa že sa tejto oblasti dosť bojím...
Ani teda nezisťuj..Tiež som v tomto taký, že si nezisťujem, lebo ešte by som uveril, že všetci sme do určitej miery posadnutí. (Čo možno ani nie je ďaleko od pravdy). Také to posadnutie čo poznáme z filmov je podľa mňa príliš skreslené. No v našom Upc-čku som už na túto tému počul veci, že mi potom bolo až ťažké zaspať. Nelám si tým hlavu, nestojí ti to za to
Áno.
Podobne ako môžeme byť napr. závislí od drog, či od prítomnosti nejakého človeka... o čo jednoduchšie je pre zlého ducha, aby nám opantal dušu, ktorú ešte ani nenapĺňame dobrom?
Čím sa napĺňame, to v sebe máme a to nás ovplyvňuje v konaní...
ja som bola v stredu na takej ,,prednáške" s exorcistom a vravel nám tam, ako vyháňal diabla z mnohých ľudí, aké to malo na nich dopad a podobne.. a bolo to fakt..zaujímavé...fakt to znelo dosť realisticky... vravel o jednom dievčati, ktoré za mlada vyvolávalo duchov a že potom to malo na ňu zlý dopad... potom nám vravel o malom chlapcovi, ktorý skoro kvôli tomuto zomrel... asi na tom niečo pravdy bude, keď je toľko prípadov na ktorých to je dokázateľné...
Posadnutost "diablom" je najskor len mentalna porucha ktoru si veda zatial nedokaze vysvetlit. Tak ako bol kedysi ohen bozim znamenim atd. Cirkev velmi rada drzi svoje ovce v stredoveku, to je cele.
Btw preco myslis, ze exorcisti maju zakazane do detajlov rozpravat o exorcizme? Je to bullshit, ktory by prekukol aj mentalne retardovany simpanz keby ho detajlne krmia tymi bajkami.
Nie, neverím. Sú to rôzne psychické poruchy. Si zober napr. ako strašne vyzerá epileptický záchvat... Všetko to vzniká z rôznych stresov, traumy, ponižovania, ale aj nedostatku súcitu a lásky s daným človekom alebo aj geneticky. Žiadny exorcista takéto problémy nevyrieši, toto treba riešiť triezvo a pozrieť sa na skutočnú príčinu. Diabol je len produktom ľudí a nie ľudia produktom diabla a preto ho vieme poraziť zdravým rozumom a nie čarovaním !
neverím, lebo nemusím veriť. mám tú skúsenosť, ale, samozrejme, nie je doložiteľná, keďže je imateriálna. v oslabení sa vedia diskarnáti nasáčkovať a robiť v mysli huriavk ako na trhovisku. to môže dosti ovplyvniť vnímanie sveta. treba si pamätať, že (tie menej vyspelé, parazitické) netelesné entity doslova závisia od energie, ktorú im môžeme, ale nemusíme poskytovať. nemôžu si naraz zobrať všetko, lebo potom by prišli o zdroj energie.
samozrejme, v slovníku súčasných medicinmanov a šamaniek v bielych plášťoch býva tento stav zmätku označovaný ako psychóza (s množstvom rozvetvených sub-diagnóz).
je to zaujímkave s tebou, najskôr sa dištancuješ akykoľvek pohľadou na túto tematiku a teraz zrazu dávaš za pravdu Tommyhot--ovi, ktorý samozrejme ako vždy je ďaleko od pravdy v týchto smeroch...
@tommyhot
Boh do dnešnej doby stvoril 54 miliárd ľudí, vdýchol im život a dušu...
každý jediný človek je identický a nenajde sa žiadna zhoda...
aj to svedčí o tom, že reinkarnácia je falošna viera ako je hlásané napr. v Hinduizme, Džinizme a Sikhizme...
takže aj teraz sa mýliš
@salora
myslel so identicky na obraz Boží a nenajde sa zhoda v genetike, no
a že kresťanska viera je jediná a pravá?
no bola, je a bude na veky, čoskoro sa začnu diať obrovské zmeny na zemi a každy človek pochopí, že jediným pravým Bohom je Boh Stvoriteľ všetkého a všetkých, On je Alfa a Omega...
sme generácia, ktorá tento najväčší dar - zázrak počas svojho života zažije a zažiješ ho aj ty a uveríš...
@zajkousko a čo tak jednovajčné dvojičky? ty si ver, čomu chceš a nezabudni, že nejde o nič iné, než len o VIERU... a že náboženstvá a viery tu boli dávno pred vami, kresťanmi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
uplne verim
Podobne ako môžeme byť napr. závislí od drog, či od prítomnosti nejakého človeka... o čo jednoduchšie je pre zlého ducha, aby nám opantal dušu, ktorú ešte ani nenapĺňame dobrom?
Čím sa napĺňame, to v sebe máme a to nás ovplyvňuje v konaní...
Btw preco myslis, ze exorcisti maju zakazane do detajlov rozpravat o exorcizme? Je to bullshit, ktory by prekukol aj mentalne retardovany simpanz keby ho detajlne krmia tymi bajkami.
samozrejme, v slovníku súčasných medicinmanov a šamaniek v bielych plášťoch býva tento stav zmätku označovaný ako psychóza (s množstvom rozvetvených sub-diagnóz).
Boh do dnešnej doby stvoril 54 miliárd ľudí, vdýchol im život a dušu...
každý jediný človek je identický a nenajde sa žiadna zhoda...
aj to svedčí o tom, že reinkarnácia je falošna viera ako je hlásané napr. v Hinduizme, Džinizme a Sikhizme...
takže aj teraz sa mýliš
ja len čumím, čo dáva katolikom resp. krestanom pravo tvrdit, ze jedine ich viera je ta jedina spravna a pravá....
myslel so identicky na obraz Boží a nenajde sa zhoda v genetike, no
a že kresťanska viera je jediná a pravá?
no bola, je a bude na veky, čoskoro sa začnu diať obrovské zmeny na zemi a každy človek pochopí, že jediným pravým Bohom je Boh Stvoriteľ všetkého a všetkých, On je Alfa a Omega...
sme generácia, ktorá tento najväčší dar - zázrak počas svojho života zažije a zažiješ ho aj ty a uveríš...
zrejme si iného vyznania, potom prepáč