co ak slovo boh v biblii bolo nespravne prelozene ako slovo mimozenstania ?? kedze technologia mimozenstanov bola nesmierne vysoka a mozog vtedajsich ludi primitivny povazovali tychto navstevnikov z kozmu za bohov a davali im rozne vlastnosti ako vsemohuci atdd ... tito mimozenstania kludne mohli vzdelavat ludi pomocou svojich ludi ako bolí proroci jezis krisna atdd , ktori sirili pravdu lasku a nenasilie ale aj vzdelavali ludstvo , o tychto kontaktov s vesmiru hovoria ako aj biblia tak aj rozne myty a legendy , viac na www.rael.org ked mate zaujem precitajte si to a sami usudte svoj nazor , potom napiste co si o tom myslite, badajte samostatneč a racionalne
prestaň čítať Däninkena v prvom rade ...a myslím, že život niekde je, len neviem ako rozvinutý..no a to čo si písal o tom vzdelávaní blabla, neviem čo by z toho tak mali. Ak by prišli, tak myslím, že by sa nám to príliš nepáčilo. Bolo by to ako príchod Kolombusa do Ameriky a my by sme boli Indiáni.
@stalingrad1000 si s tým už trápny. prečo si to nenecháš pre seba? je to totálny blud a každý ťa iba vysmeje, nikoho nepresvedčíš, každý má svoju pravdu...
a k téme : ufo existuje, pár krát som ho videla, väčšinou v noci, je to veľmi zaujímavé a som rada, že niečo také existuje
podľa mňa to nieje otázka viery. Veď môžu exitovať ufóni aj napriek tomu, že tomu milión ľudí neverí
proste nemôže sa stať, že vo vesmíre existujeme iba my. Možno si ich zle predstavujeme a nie sú vyspelejšou civilizáciou. Možno ani nemajú také lode, s ktorými by nás mohli navštíviť, ale zato ešte existovať môžu. Podla mňa existuje aj viac iných civilizácií. nie iba jedni ufóni
Podľa mňa mimozemský život určite existuje, ale môže mať úplne iné vlastnosti ako ten náš. Nemusí a môže byť inteligentný. Podľa mňa môže byť dokonca čisto energetický, teda bez tiel
JA SI IBA MYSLIM ZE TREBARS KLUDNE MIMOZENSTANIA NAS MOHLI AJ STVORIT TUNAK NA ZEMI , ved o tom pise aj vecsina baji mytov atdd, myslim ze je to urcite realnejsie ako keby sme si mali mysliet ze nas tu stvoril nejaky vsemohuci boh ktoreho vyvratila uz aj veda a technika
Tak jasné! UFO je skratka pre názov Unidentified Flying Object (neidentifikovateľný lietajúci objekt) a môže to byť aj fľaša, ktorú v noci prehodí sused cez moju záhradu a kedže je tma, nemôžem ju identifikovať
@deadfancy a teba akoze nenapadlo ze nas tito mimozenstania aj kludne mohli vytvorit tuto na zemi pomocou genetickych manipulacii ??? cize ked nas uz vytvorili tak nam urcite chceli dopomoct aby sme sa aj nejak vzdelavali a vyvinuli ,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a k téme : ufo existuje, pár krát som ho videla, väčšinou v noci, je to veľmi zaujímavé a som rada, že niečo také existuje
mňau
mňau
proste nemôže sa stať, že vo vesmíre existujeme iba my. Možno si ich zle predstavujeme a nie sú vyspelejšou civilizáciou. Možno ani nemajú také lode, s ktorými by nás mohli navštíviť, ale zato ešte existovať môžu. Podla mňa existuje aj viac iných civilizácií. nie iba jedni ufóni
nie, neverím, je proste FAKT, že boli pozorované objekty, ktorých identita nie je objasnená širokej verejnosti. teda unidentified flying objects.
a máte.
len sa mi sem teraz nechce nič vypisovať idem sa radšej učiť aj tak títo drbnutý birdzáci ničomu neveria, takže toje zbytočné !!