Koniec SVETA nebude nikdy! Maximálne tak vyhynie ľudstvo, ale to je tak všetko! + plus/mínus niekoľko miliard zvierat ale čosi vždy prežije! (kto povedal, že na našej planéte?
@2 koniec sveta raz príde a to vtedy, keď zem vyčerpá, ako všetky ostatné planéty svoje žeravé jadro. ale to tu asi už ani my, ani živočíchy či rastliny nebudú
ak mate na mysli koniec sveta co je predpovedany podla majskeho kalendara teda v roku 2012 tak je to uplna hlupost a ten kto tomu veri tak nech sa paci ale je to nezmysel
a to akoze kto sa boji konca sveta??? ...a nikto nemoze vediet ze kedy bude koniec sveta ! .....to vie iba Boh ....a koniec sveta moze byt aj zajtra aj o 100 rokov .....a ani vedcovia to nemozu predpovedat .....
podla mna je to dost realne...este nikdy sa tolko vedcov o nic nezaujimalo ako o nibiru...podla mna je to pravda len ludia sa to boja dat najavo lebo by sa zacalo panikarit kradnut zabijat a tak
bláznovstvá. raz sa ľudia zničia, keď aj sami, ale v úplný koniec sveta neverím a už vôbec nie, že by to bolo tak zrazu (akože tí ľudia). ale veľmo sa mi neľúbi, že stále nejakí debili s takými vecami strašia, akoby už nebolo v tomto hnusnom dnešnom svete dosť stresu >:o/
civilizacia samotna rastie co do vyspelosti ale klesa co do moralky atd...
a ako vravi lat. prislovie:qui proficit in literis et deficit in moritus, plus deficit quam proficit...da sa to teda aj do tohoto problemu implikovat myslim...
newiem ale to wie len Boh nikto iny ani vedci mozeme zomriet no konec sveta zaran o tyzden o rok ved ja sa smrti nebojíém da sa powedat lebo Ježiš Kristus mi dáva jeho lásku a ja werím v neho a werím ze sa s ním raz stretne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
to je snad jasne...
ďalej, skôr bojím tej 3. svetovej, je to podstatne bližšie ako koniec sveta, či koniec našej civilizácie
a ako vravi lat. prislovie:qui proficit in literis et deficit in moritus, plus deficit quam proficit...da sa to teda aj do tohoto problemu implikovat myslim...