vsetko, co sa mi stalo a kedysi som to povazoval za zle bolo spatne na nieco dobre. Ale nic to nemeni na tom, ze lutujem, ze sa to stalo, ak som za to mohol ja...
ked sa mi stal uraz s chalanmi za zabave, a dostal som sa do nemocnice, tak to som chodil s mojou priatelkou este len dost kratko, a ako som bol v nemocnici, tak nikto ma neprisiel navstivit, iba ona, tak to bolo "stastie"? ze som si uvedomil, ze asi to teda mysli vazne, aj ked sme ostali spolu, napriek tomu, ze som dlhy cas nemohol ist za nou
Dalai Lama hovori: Nase najväcsie nestastie sa s odstupom casu meni na nase najväcsie stastie...
Verim.. Priatelka minulu aj dnesnu noc spi u nas a isla pred par hodinami do mesta za spoluziakmi.. Mna uz od rana neskutocne jebe v krizoch, takze som s nou nesiel a dobre som urobil, lebo som zabudol vypnut sporak, na ktorom sa niekolko hodin smazil stary olej (ta horuca para rozbila skleneny dekel od panvice).. kto vie co by sa stalo, keby nie som doma a nevypnem to...
Samozrejme. Verim nie len v toto, ale celkovo v harmoniu = vyrovnanost = vsetko ma svoj protiklad. Keby neexistovalo zlo, nedokazeme vnimat dobro - uz len to je vlastne velmi uzitocne. Konkretne pripady uvadzat nemusim, kazdy den sa stanu desiatky takych veci. Najskor aj viac.
Ale je zalezi to aj od sili vnimania a uvedomovania si protikladov, co moze byt u kazdeho nastavene na inej urovni.
neverim v boha z jednoducheho dovodu boh=laska nehmatatelne neviditelne a stelesnenie alebo zobrazenie toho naj vsetky tieto porovnania su spisane v jednom velkom pribehu novy a stary zakon ...ludia si vzdy nasli nejaky sposob ako zbohatnut ...ale podstata je len vo viere v lasku nie v nejakeho neviditelneho neviem koho kvoli ktoremu vznikla cirkev aby netrebalo platit dane ale len brat peniaze a nabalovat sa....cize verim v lasku a dobro ludi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Dalai Lama hovori: Nase najväcsie nestastie sa s odstupom casu meni na nase najväcsie stastie...
Ale je zalezi to aj od sili vnimania a uvedomovania si protikladov, co moze byt u kazdeho nastavene na inej urovni.