Pred vybuchom supernovy musela byt supernova .. myslim, ze si mylis pojmy .. ak mas na mysli velky tresk, tak najjednoduchsie vysvetlenie je, ze vsetka hmota, resp. vsetky castice boli v klude. Nasledne nastal zlom kedy do tohto zasiahla nejaka sila (energia) a dala to do pohybu. Tymto zacali vznikat prvky a tak dalej. Je vela nazorov co za energiu to mohlo byt. Mozno aj Boh
Este dodam, nech nie som nahodou za chuja .. je treba si toho vela nastudovat ked chces ist tymto smerom vo svojom zaujem. Je vela teorii a kazda ma nieco do seba.
pred veľkým treskom nebolo nič, ale kapacita ľudského mozgu túto informáciu nedokáže prijať, pretože mozog ti automaticky vraví že nemohlo byť nič pretože si túto skutočnosť nedokáže predstaviť..
Okrem toho, že to nebol výbuch supernovy, sa nehovorí, že nebolo nič, ale že všetko bolo v jednom bode. A okrem @7 , čo je tiež trefné, je ešte jedna teória, že pred tým bolo to, čo sa postupne do toho jedného bodu stlačilo.
Podla dalsej teorie sa vsetko proste opakuje. Vesmir ktory mame teraz tu uz raz bol a neustale sa rospina potom sa zacne zmršťovať a zas vybuchne a takto sa to opakuje. ale ako som povedal su to len teorie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
mas recht , ale ser na to , aj tak na nic neprides
Ale inak... supernova? WTF?