Cez víkend sme boli s frajerom v Myte pod ďumbierom na dva dni na vylete. Boli sme dokopy šiesti..Ešte dve kamošky s frajermi. A v jednom hoteli bola možnosť objednať si saunu na dve hodiny pre 6 ľudi. Tak chalani hovorili že nech ideme a ja som ešte nebo
medzi kamošmi chodiť nahy v saune by som problém nemal ale ak by tam bolo opačné pohlavie tak s tým by som tiež mal problém. Čiže sa mi na tom nič divné nezdá
Ja do sauny nechodím. A aj keď nie som hanblivý, nie som zrovna exhibicionista, takže sa nepromenádujem ani pred známymi, či priateľmi, či doma, keď nie som sám. Jedine mi to nevadí pred priateľkou.
Ja som teraz čítala, že fakt sa chodí do sauny bez plaviek. že je to nezdravé a može to aj zničiť plavky. A kamoška mi vravela že do wellness je to dokonca zakázané. Ale pred cudzimi je to iné...
keby sme same baby tak by mi nevadilo...keby nemam frajera tiez by mi to nevadilo...ale s frajerom a inou babou by som nesla...ziarlila by som na tu babu a no..necitila by som sa dobre
ak by som sa chcela obnažovať pred kamaratmi, moj frajer by bol prvý čo by okolo mna behal s uterakom nech sa zakryjem, a nieto ešte aby sa mi smial že nechcem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Takže nerob si problém, nie si divná.
Moja priateľka je veľmi hanblivá a tiež si z nej občas robím srandu. Ale sme už spolu dlho tak vie ako to má brať.
ja sa hanbím snáď aj sama pred sebou...