niekedy sa mi snívajú dosť divné sny, ktoré sa potom stanú.. napríklad neviem pre koľkými rokmi to bolo, ale snívalo sa mi, že som čítala v novinách , že havarovalo lietadlo s poľským prezidentom a na druhý deň toho boli plné správy.. vtedy mi bolo až zle z toho a minulé leto sa mi snívalo, že som bola v nejakom obchodnom dome s celou rodinou a nejaký šialenec tam začal strieľať po všetkých ľuďoch, každý sa tam schovával kde sa dalo, hrali sme sa na mŕtvych a tak.. dosť hnusný sen... a asi o dva dni bolo všade to čo sa stalo v tom Nórsku...
mne sa to stáva vlastne veľakrát a preto keď sa mi sníva nočná mora mám ráno dosť strach....
ale v posledný týždeň sa mi furt sníva len o škole a mojich spolužiakoch... to sú teda krásne nočné mory... našťastie tu mám istotu, že sa to v skutočnosti nestane, pretože oni už nie sú moja trieda
@1ivanushka1 mne prese toto sa stalo jak bol ten blázon v Denvere, tak sa mi v noci snívalo, že som bola v jednej krčme a tam nejaký maniak postrieľal ľudí a na druhý deň počúvam o tom strelcovi z kina, ale až večer som si to uvedomila a bola som z toho dosť hotová
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ale v posledný týždeň sa mi furt sníva len o škole a mojich spolužiakoch... to sú teda krásne nočné mory... našťastie tu mám istotu, že sa to v skutočnosti nestane, pretože oni už nie sú moja trieda
@1ivanushka1 mne prese toto sa stalo jak bol ten blázon v Denvere, tak sa mi v noci snívalo, že som bola v jednej krčme a tam nejaký maniak postrieľal ľudí a na druhý deň počúvam o tom strelcovi z kina, ale až večer som si to uvedomila a bola som z toho dosť hotová