@5 Dobré, len maly nedostatok; kto by Ti na OPUSTENOM ostrove postavil ten supermarket? Mas medzi par kamaratmi stavarov a architektov? Potom no problem... Ale inak neviem neviem, ci supermarkety rastu na palmach...
Ale nepovedal by som nie ani nejakým lazom kde by som mal svoju vilu mal by som tam plno psov a samozrejme na účte by som mal plno núl - to by bol život
Tam kde žijem - tam som spokojný Malé 5000cové mestečko poblíž väčieho mestečka - Popradu, do ktorého sa po cyklistickom chodníku dostanem za 15-20 minút priamo do centra, Maxu, poprípade do budúceho strediska HORSE :p
Malé a útulné vidiecke mestečko s kopou nádherných prírodných scenérií... najlepšie niekde v Anglicko alebo Škótsku. Tie ich lesy . A naj naj najlepšie by bolo, keby také miestečko ležala takých 30 - 40 km od väčšieho mesta, aby bolo kde pracovať . A súhlasím s @pawlo m, ak by som ešte mala na účte plno núl PO jednotke, tak by bolo sveta žiť . Ale mne to ku šťastiu nechýba, mne stačí to, čo som napísakla bez toho účtu . Veď nejak bolo, je a bude...
take normalne mesto ako BA ale urcite nie BA najkrajsie mesto ktore som kedy videla je anglicky Cambridge...krasne prirodne scenerie, pomerne male mesto ale vela moznosti v podstate zo vsetkeho, nie daleko od velkomesta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
@millie , @11 A hluk velkomesta, smog a neutichajuci pocit stresu nikomu nejde po case na nervy?
hned ako to bude mozne, tak smer: dedinka s kravickami a cipernymi babickami, najlepsie nejake lazy
Najlepsie dom na predmesti LA.
no keď budem bohatá a slávna, tak si kúpim nejaký ostrovček, keď budem mať všetkého dosť