@poke to je taká teória, buď máš niekoho rád, alebo ho nemáš rád a bojíš sa ho mať rád z rôznych príčin (a ani o tom asi nevieš), tj strach. Nechce sa mi to rozpisovať, prispela som do ankety, hotovo.
by som povedala, že nenávisť, ale ja nenávidím asi 5 ľudí, z čoho sú 4 dievčatá, takže potom asi nie, ja ich nemilujem ... ani som nikdy nemilovala ani to nemám v pláne
opakom lasky? je podla mna vsetko ostatne. Sebestvo je vlastne na druhu stranu dobre ak chceme niekoho milovat musime sa naucit milovat sameho seba ako viete ze mu davat lasku ked ste ju nikdy pred tym necitili? nenavist je zase falosny pocit mozgu nasho ega. Laska je opakom vsetkoho a zaroven sucastou vsetkeho. Laska je Boh nepozna opak lebo ona sama je opakom tym padom je laske vsade a vzdy pritomna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
opakom sebectvo.
Stare zname a pravdive - totalny nezaujem.
Buď niekoho ľúbim- mám ho rád-chcem byť s ním alebo opačne niekoho neznášam- nechcem s ním nič mať- nenávidím ho
@mindyourownbusiness what?
inak podľa mňa nenávisť, ale fakt nechápem čo s tým má spoločné zlo a strach
nenávisť je také prvoplánové a bez zamyslenia sa. a často je to len zúfalá snaha nahovoriť sebe samému, že nemiluje.