Ja mám niekedy dojem, že sa to ani nedá vždy. Niektorí ľudia sa hnevajú, že im druhí klamú. Ale uvedomujú si niektorí, že keď vyzvedajú veci veľmi súkromné, nie je ani trochu samozrejmé na to reagovať čiže môžu byť vďační za akúkoľvek reakciu vrátane klam
klamal som ked som bol maly, cca 12 rokov mozno...ale ked raz clovek klame a hlavne niekomu s kym je v kontakte, mal by si svoje klamstva pamatat, lebo casto sa k nim bude vraciat...neskor som z toho doslova vyrastol a nepametam, kedy som naposledy povedal nejake klamstvo...nemam problem hovorit pravdu a ked nechcem tak som ticho, zaklamat dokazem iba uplne neznamej osobe
ja som kedysi vzdy vravel pravdu, a ludia ma nenavideli, tak som zacal byt pokrytecky a klamat vo velkom, a vysledok?..ludia ma zboznovali ..chcem tym povedat, ze ludia si viac cennia milosrdnu alebo prijemnu loz, ako neprijemnu pravdu
PS: tym nechcem povedat, ze v kuse klamem ..iba to, ze sem-tam musite povedat polopravdu alebo skusit nejaku okluku, aby ste niekoho neurazili
Neviem či pravda ako pravda, ale ja som príliš úprimný človek a to mnohým ľuďom vadí a nevedia to stráviť. Nejako im rozbíjam ich dokonalý obraz o nich samých.
neklamem moc...keby tak skôr isté veci zatajujem, pretože by mohli nejakým ľuďom ublížiť alebo by mohli ublížiť mne..alebo pravdu zaobaľujem..ale to málokedy..väčšinou vravím čistú pravdu..ale keď ma to má pred niečim zachrániť tak zaklamem samozrejme..to každý
No klamem dost casto zachranujem si kožu, robim si srandu zo sestry, nechcem niekomu ublizit, vyhybam sa povinnostiam....
Mam stastie ze som typ cloveka na ktorom nevidno ze klamem- na niekom to strasne vidno. Niektore klamstva poviem tak automaticky ze mi az neskor dojde ze som klamala
Ale ja som celkom uprimny clovek aj ked to tak nevyzera, dokazem rozlisit co dotycny potrebuje pocut ci loz alebo pravdu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale nie vždy, a nie v každej situácii
ale rada klamem
avšak sú situácie a veci, v ktorých pre dobro a psychické zdravie dotyčnej osoby dokážem zaklamať, no aj to s ťažkosťou (tzv. milosrdná lož)
PS: tym nechcem povedat, ze v kuse klamem ..iba to, ze sem-tam musite povedat polopravdu alebo skusit nejaku okluku, aby ste niekoho neurazili
hodí sa sem úryvok z jednej piesne:
"Jak můžete umět soudit druhé, když neumíte soudit ani sami sebe
svoje chyby nevidíte jako slunce, přesto že je čisté nebe
asi proto když vám někdo řekne vaši chybu tak vás to tak jebe
místo aby jste mu děkovali řeknete mu ať se do vás nesere"
Mam stastie ze som typ cloveka na ktorom nevidno ze klamem- na niekom to strasne vidno. Niektore klamstva poviem tak automaticky ze mi az neskor dojde ze som klamala
Ale ja som celkom uprimny clovek aj ked to tak nevyzera, dokazem rozlisit co dotycny potrebuje pocut ci loz alebo pravdu