Trocha na bicie a viem krútiť gombíkmi na sytruse v FLku, ale to sa neráta na žiadny normálny hudobný nástroj neviem hrať, a to som už ako malé decko chcela gitaru
velmi som chcel vediet hrat na klaviri, ale som proste antitalent. okrem toho, popri bratovi je ozaj tazke sa daco ucit a necitit sa trapne. po roku ucenia vedel po sluchu zahrat vsetko co pocul, po dvoch rokoch pise vlastne songy a ucitelovi na hudobke sa moze smiat do xichtu. ja som po roku vedel zahrat prvych 20 sekund z jednej beethovenovej pesnicky a po dvoch som sa na to vykaslal...
kedysi som vedela na gitaru aj na basu, ale časom mi došlo, že nemám na hudbu tak uplne talent a stálo ma privela úsilia aby som sa niečo naučila, takže som sa radšej začala venovať veciam, ktoré mi idú lepšie a na gitaru už by som dnes nezahrala ani kohútika jarabíka...
skusam sa skamaratit s gitarou uz nejaky ten piatok ale kedze som si doteraz nevedel zohnat kapelu nas vztah zostal taky ze ked som uz zivne nemau co spravit tak som ju vzal do ruky a hral som si piesonky podla akordov, len tak... lebo to zas tak moc cvicit netreba a trosku tukam melodie na klaviri a durove akordy
ale nehlasoval som kvoli tomu ze hento nepokladam za zvladnutie nastroja... to su veci ktore sa daju pri vsetkej snahe naucit tak za rok... par mesiacov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale strasne ma laka skusit violoncelo