druhé šance nedávam, život ma naučil. Čím viacej som tomu človeku verila, tým viacej ho odsuniem do nenávratna. Nie je to prejav nedostatku súcitu, skôr opatrnosť pred ďalším sklamaním. Jednoducho určité veci neakceptujem. Vravím tomu pud sebazáchovy.
Zrovna dnes sa mi stalo, ze ma sklamala znovu kamoska ktorej som predtym uz jednu zdradu odpustila...aj ked si to nikdy nepriznala a klamala mi do oci aj napriek tomu ze som ju odhalila....tak som si povedala ze to nebudem riesit a jej odpustim...a dnes ma sklamala znovu...zas mi klamala do oci suverenne bez hanby...a pritom som zas vedela na stopercent ze mi klame....je to hrozny pocit...clovek straca istotu a predsa som nepoucitelna a naivna a vzdy nech sa to tyka kohokolvek tak mu dam druhu sancu... a kto si to vazi???? nikto...taky clovek nikdy skutocne neolutoval svoju chybu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov