urcite ste zazili jeden uzastny super den na ktory sa len tak lahko nezabuda...chceli ste sa o nom podelit s viacerymi lenze...predstavte si tuto situaciu:...napriklad,zazili ste neskutocny adrenalin a potrebujete ho povedat osobe,ktora je vam blizka,lenz
dá sa to ale nerob to pre vlastné dobro!!! mňa akurát nasrali priatelia...ale tak ,,,vrrr,,,
proste skús kričať!nech si uvedomia, že ty máš tiež svoje pocity a ete ked´ taký dáky flip si zažila...to si musia vypočuť...proste im to vysvetli, že aj ty máš potrebu byť vypočutá...ja neviem, to až takí prispatí sú, že to na tebe nevidia?
Tak si predstav,ze dnes som zjazdila pravdepodobne moju najnebezpecnejsiu jazdu na lyziach..proste fijavica,vsade same ,,bubny,,..,lad,...ale presla som a bolo to uplne uzastne...prisla som domov,k mame,kde byvam ..zacala som rozpravat, a po druhej vete sa ozvalo:,,Dobre Soni,povies mi to neskor,dnes som stretla kamaratku a vies co,...a taketo odvecovky,kazdodenna rarira....a ja kricim,to si but isty,ale zistila som ze je to nanic...jednak si kazim nervy este viac a este viac ma ignoruju...na zaplakanie,ze len ja som taka dobra dusa,kttora si kazdeho vypocuje,kazdemu poradi,ale ked pride rad na mna,ze ja mam problem,kazdy len povie,..uhm,dobre,...akoby tym mysleli:Mna to nezaujima,radsej mi pomoz s mojim problemom,...to je jedine,co ma asi najviac trapi...studujem na skole pedagogickej,mavam 2krat do tyzdna socialno-psychologicky vycvik,tam sa rozpravame na rozne temy,...kazdy hovori svoje nazory,pocity,...ale nikto sa navzajom nepocuva,len si tam odsedime 2 hodiny ako ,,telce,,...ked si poviem svoje,zle je,ked cusim,je este horsie...nikdy s tymto nebolo dobre...ale radim vam vsetkym,nikdy sa nikomu neprisposobujte!!ja som to spravila,skoncila osm ako butlava vrba,chodia za mnou len s problemami alebo ako keby na spoved....nieze by som nechcela,ale na mna niako zabudaju,to je uplna pravda.vlastna mama si rozprava tiez svoje ...takze len to vam chcem povedat:NIKDY SA NEPRISPOSOBUJTE!!!
no nie sme my sestry? ja deto to isté!moje meno=psychologická poradňa!a mňa to už tiež nebaví!!! ja už nemám síl počúvať každého a ..potom byť neporozumená či nevypočutá ja z druhej strany...nenávidim ten pocit!!! a najhoršie je ne tom to, že ja nevime v sebe zastaviť ten pocit!nepomôcť niekomu...aspoň vypočuť a poradiť...,,aspo,,?! už ani neviem..?
aj dnes...sklamali ma priatelia..a ja sa už nevládzem postaviť na nohy a povedať,,Pod´ sa porozprávať, prečo sa trápiš? prečo si sa tak zachoval?..." fcuk off !! ja budem od dnešného dňa konzumná sviňa, ktorá poradí len za radu od iných---dačo za dačo...a môžu si vysrať oko...strašne so mnahnevaná!!!
A teraz k tebe! viem si to predstaviť! ja tiež ked´ som bordovala a nabrala so mplnú rýcjlosť nemohla som sa prestať smiať a kaž´dému so mto rozprávala dokolečka..
tak to ti závidím, ten pocit a kde si bola lyžovať fú...sila a zišla si ho bez pádu?
vidis,ze sme rovnake ,aj ja som si uz povedala DOST!,ja uz nic neviem,nic ma nenapada ako pomoct,najskor nech sa pozru na seba,nech im napadne,ze preco som zrazu taka..a uplne ako psychologicka poradna,to ma vzdy ubijalo...ale najviac ma nastvalo:prisla ku mna kamaratka,na noc,tesila som sa lebo sme sa dlho nevideli,nehovorila som jej co nove,..a najvecsi sok bol,ked prisla a od vecera do rana rozpravala len ona,nebola sanca ju zastavit....vidis,mi dve sme sa ako nasli ..a teba teraz nieco trapi?Ak ano,kludne povedz,tebe rada pomozem ,viem ake to je a ja som sa vzdy aj snazila pomoct,nikdy som sa nikom neotocila chrbtom ako to robili iny mne...nasla som si aj lasku cez internet,ale ten chalan nieje zo SR,skvele sme si rozumeli, a po case to uz bolo viac nez len kamaratstbo,aj stale je,ale ked som s nim mala najvecsiu krizu,ked som mala depresie denne,ale nie len z neho,vtedy mi nikto nepomohol,kazdy len skonstatoval,ze som sa zmenila....vyriesila som si to sama,vtedy som sa rozpravala len s mojim psom , a s tymto som na seba velmi hrda....ale co by boli ludia bez takych dobrych dusi ako sme my?vsak mam pravdu?........inak aj ja bordujem ale uz len tak okrajovo,ty uz vobec??tuto zimu som to trochu obmedila lebo som sa az priliz vyklanala a bedrova kost ma bolela denno-denne....ty neluzujes?alebo comu sa venujes?a inak naozaj,adrenalin na lyziach to je nieco uplne super...bola som na Chopku,a bolo to uplne nadhrne,lebo ked som vysla uplne hore,ocitla som sa v hustej hmle a v obrovskom vetre,mne sa to hrozne pacilo ...a nespadla som ani raz .uplne som sa prekonala...ale nemysli si ze som isla ako niaky slimacik....napis mi aj ty nieco viac o sebe,oki?
trošku sa bojim vam kazit tuto diskusiu bo zda sa že ste sa našli.. ja nemam problem vyjadrit sa ale teraz mam strach či nekoho neubíjam..ale zase..ak nekdo potrebuje pomoct tak rad pomožem.. už tolko krat som počuval trapenia a radil.. a ked sa to vyriešilo mal som mrte dobry pocit že sa to podarilo aj vdaka mne tak ja neviem.. pomahat len tomu čo si to zasluži my vychádza od vas..
he k tomu lyžovaniu.. som rad že ešte žiješ.. i ked.. neni lepšie sa opalovat na plaži? schvalne.. čo by si si vybrala.. lyžovačka v alpach alebo ležat na plažach v španielsku.. a nabuduce ked mamina ta preruši.. skus je povedat že dakujem mami ale nikdy ma nenechaš dohovorit.. možno sa nad tym zamysli.. hm?:!)
Lakino-tak ty by si si urcite vybral tu plaz,ze? ..u mna by to bolo na rozhrani,alee aj keby som si vybrala tu plaz,tak by som urcite len nesedela a nelenivela...urcite by som snorchlovala ..ja za vsetkym hladam dobrodruzstvo,adrenalin a asi by som si vybrala skor tu lyzovacku ..Lakino a teba tiez vypocuju vsetci?Alebo potom im je ukradnute co ty citis?...nemozem napisat viac,len idem dnes prec,znovu do Nizkych,na lyzovacku,myslite na mna paa...a zatial mi neznicte diskusiu
Lakin máš pravdu!!!ide o to, že už ani nefiem koľkí z mojích známich ma amjú radi kôli tomu, že poradím a vypočujem alebo z dôvodu, že som... no chňapeš?
baby, ja len ziram, co to ma byt...mne sa tiez kazdy vyzaluje, vypocujem si hory nezazivnych nudnych zazitkov, ale pocuvam a ja ked chcem nieco povedat, tak m prote prerusia a zase idu nanovo... a este poznamka, ze este dlho budes rozpravat alebo uz konci, toto ti musim povedat... vtedy ma chytaju hysaky a to uz asi kedykolvek a kdekolvek a ja som taka pokojna... a take, ze o lyzovani, to sa uz nepokusam nikomu hovorit, jednak to nikto nechape a nechce, ale ja musim vzdy byt po ruke...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
proste skús kričať!nech si uvedomia, že ty máš tiež svoje pocity a ete ked´ taký dáky flip si zažila...to si musia vypočuť...proste im to vysvetli, že aj ty máš potrebu byť vypočutá...ja neviem, to až takí prispatí sú, že to na tebe nevidia?
aspoň napíš o tom článok
aj dnes...sklamali ma priatelia..a ja sa už nevládzem postaviť na nohy a povedať,,Pod´ sa porozprávať, prečo sa trápiš? prečo si sa tak zachoval?..." fcuk off !! ja budem od dnešného dňa konzumná sviňa, ktorá poradí len za radu od iných---dačo za dačo...a môžu si vysrať oko...strašne so mnahnevaná!!!
A teraz k tebe! viem si to predstaviť! ja tiež ked´ som bordovala a nabrala so mplnú rýcjlosť nemohla som sa prestať smiať a kaž´dému so mto rozprávala dokolečka..
tak to ti závidím, ten pocit a kde si bola lyžovať fú...sila a zišla si ho bez pádu?
he k tomu lyžovaniu.. som rad že ešte žiješ.. i ked.. neni lepšie sa opalovat na plaži? schvalne.. čo by si si vybrala.. lyžovačka v alpach alebo ležat na plažach v španielsku.. a nabuduce ked mamina ta preruši.. skus je povedat že dakujem mami ale nikdy ma nenechaš dohovorit.. možno sa nad tym zamysli.. hm?:!)
Je to velmi oblubeny clovek a ma jednu velmi dobru vlastnost...
Ta vlastnost spociva v tom, ze ludi pocuva...
Aj ked pocuva a niekto mu skoci do reci, tak prestane hovorit a pocuva...
Vie sa naplno venvat cloveku a pocuva...
Je to zvlastne, ziskal si tym plno ludi a ix respekt, Ludia si ho vazia a vsade kde sa vyskytne tento clovek, je stredobodom pozornosti...
s pozdravom 5o