Aj ked v ten moment si to človek nepomyslí, po dlhom čase si povie že keby sa to nestalo nebol by som teraz tam kde som.
A keby som pred rokom a pol neurobila všetky tie chyby čo som urobila, keby sa mi to nevrátilo v takej istej miere a keby som sa celý ten čas netrápila, nebola by som teraz taká šťastná.Verím tomu
no podla mna to je riadna debilina zober si to tak , ze ked ta niekto zmlati naco ti to je dobre? ze si mozes davat viac make upu? alebo ked sniekym otehotnies a nehcces dieta naco toje dobre? ze nebudes uz nikdy chciet sex?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Aj ked v ten moment si to človek nepomyslí, po dlhom čase si povie že keby sa to nestalo nebol by som teraz tam kde som.
A keby som pred rokom a pol neurobila všetky tie chyby čo som urobila, keby sa mi to nevrátilo v takej istej miere a keby som sa celý ten čas netrápila, nebola by som teraz taká šťastná.Verím tomu
Dobré takisto.
End of story.
tym sa ukludnuju ludua co maju vsetko zle!
suma sumarum, mozme tiez povedat, ze vsetko dobre je na nieco zle.