však normálne sme chodili na ihriská hrať futbal/hokej, na bicykel či sme sa strieľali guličkovkami a cca 15min peši sme mali les, teda nič mi nechýbalo v tomto smere...
sidliskove gangy poulične bitky medzi sebou, medzi inymi sidliskami ..my sme mali sidlisko ešte take mlade, ešte sa tam všeličo stavalo a tak sme tam lozili, hrali vojny (dnešne paintball, len s tym rozdielom, že sme hadzali po sebe kamene )
neľutujem , že som vyrastal na sidlisku Z1K
Vobec nie, lubim mesto, mestskeho ducha, zivot v meste je perfektny, bohaty, roznorody a podnetny. Obcas vybehnut na vidiek je prijemne, zmena prospeje a potesi, ale vzdy sa vratim rada domov - do mesta.
Nie ..vzdy sme sa ako deti hrali na ihrisku s loptou .. v pieskovisku stavali hrady a veze .
Alebo sme skakali z garazovych striech
Mala som super detstvo ..velmi rada spominam na tie casy.
Po skole najest a hned von s celou bandou z ulice . Vzdy nas bolo od 10+ nezbedniciek
A bike..korcule ani nespominam.Na jednom biku 3 baby a 4rtu na korculiach sme za sebou tahali
vobec nie. vyrastala som v malom meste takze tam bol klud, a casto som sa hrala von. ale mozno sa tak necitim kvoli tomu, ze som cast obola u oboje starych rodicov, ktori mali rodinny dom.
vyrastala som v bytovke v centre BA, ktora je ale postavena tak, ze v strede ma obrovsky dvor.. cele detstvo sme s ostatnymi detmi boli len na nom, ani na obed sme domov nechceli chodit takze to bolo super
@obsession mas asi chybu v príspevku, lebo píšeš, že korčule ani nespomínas, ale potom je tam o nich zmienka. Myslím, že zakladateľ fóra má možnosť vymazať príspevok, tak možno ho môžeš kontaktovať, ak nechceš, aby ľudia vedeli o tebe a korčuliach
Prečo preboha ochudobnený ? :S
Na sídlisku mi bolo stokrát lepšie ako na nejakej dedine a nehovoriac o tom, že decká z dedín sa tak či tak musia trepať denno denne do miest kvôli strednej a výške.. tu v meste na sídlisku má človek všetko po ruke čo potrebuje
Prvych 9 rokov som vyrastal v panelaku, dalsich cca 6 som bol na dedine (potom zase mesto). Obe maju svoje vyhody aj nevyhody. Co sa tyka aktivit, tak okolo panelaku sa toho deje podstatne viac na mensej ploche. Ked som nieco chcel robit na dedine, musel som najskor na bicykli prejst pol dediny aby som nasiel nejakych ludi.
Vo vysledku ale preferujem mesto. Menej kokotni ludia a hlavne tvoj sused o tebe nevie viac ako ty sam...
Som sídliskové dieťa, ale vďaka rodičom viem, čo je to behať bosá po lese, po lúke, padnúť do mraveniska, viem, ako vyzerá naživo kravička, ovečka, veverička, takže o nič som neprišla.
ja som z dediny a oveľa radšej by som bola v meste..
najhoršie je, že som z takého zapadákova, kde bolo dokopy 10 detí, aj to v inom veku, takže som von chodila len raz za čas s 1 rovesníčkou.
Ani dedinské zábavy sme tu nemali A ani zmrzlinu.
tuná ani chleba nekúpiš, keď prídeš do obchodu o ôsmej, lebo už je vypredané,..
a este k tomu obchodu, vo stvrtok som kupila tvaroh, a zaruka do 09. 05. 2018, jummy
Raz budem bývať v malom meste, na dedine by som sa z toho ticha zbláznila, aspoň že vtáčiky spievajú
Mam uz svoje roky a este ani raz v zivote som si nepovedala ze 'skoda ze nebyvam na dedine'. Z dedin mam uzkost a detstvo na sidlisku bolo fajne, partie, flakacky atd atd skoda ze dnesne decka to uz nezazivaju.
Vyrastala som 1/2 detstva na vidieku na východe v dedinke štýle "Kde bolo tam bolo" a druhú 1/2 vo väčšom meste pri BA.
Oba životy sa mi páčili a mali svoje + aj -.
narodila som sa na sidlisku, kde som aj prvych par rokov zila a spatne viem ze to bolo najlepsie co mohlo byt. mala som tam kopec rovesnikov a ani jeden den som sa nenudila, vsetko bolo blizko a vsetci sme sa navzajom poznali.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
neľutujem , že som vyrastal na sidlisku Z1K
Alebo sme skakali z garazovych striech
Mala som super detstvo ..velmi rada spominam na tie casy.
Po skole najest a hned von s celou bandou z ulice . Vzdy nas bolo od 10+ nezbedniciek
A bike..korcule ani nespominam.Na jednom biku 3 baby a 4rtu na korculiach sme za sebou tahali
Joj tak by som sa chcela vratit spat do tych cias
Tak po prve kazdy uzivatel B moze zmazat svoj vlastny prispevok kdekolvek ho prida.
A Po druhe skus si to precitat este raz
"korcule ani nespominam.Na jednom biku 3 baby a 4rtu na korculiach sme za sebou tahali"
Korčule vraj nespomínas, a hneď nato ich spomínaš
Nevadi no ..raz mozno pochopis
Poznám kvantum ľudí, ktorí vyrastali v bytovkách a sú neschopní. Nevedia si s ničím poradiť.
Proste tuleňa nemoc. Bývať na dedine má kopec +
Na sídlisku mi bolo stokrát lepšie ako na nejakej dedine a nehovoriac o tom, že decká z dedín sa tak či tak musia trepať denno denne do miest kvôli strednej a výške.. tu v meste na sídlisku má človek všetko po ruke čo potrebuje
Vo vysledku ale preferujem mesto. Menej kokotni ludia a hlavne tvoj sused o tebe nevie viac ako ty sam...
najhoršie je, že som z takého zapadákova, kde bolo dokopy 10 detí, aj to v inom veku, takže som von chodila len raz za čas s 1 rovesníčkou.
Ani dedinské zábavy sme tu nemali A ani zmrzlinu.
tuná ani chleba nekúpiš, keď prídeš do obchodu o ôsmej, lebo už je vypredané,..
a este k tomu obchodu, vo stvrtok som kupila tvaroh, a zaruka do 09. 05. 2018, jummy
Raz budem bývať v malom meste, na dedine by som sa z toho ticha zbláznila, aspoň že vtáčiky spievajú
Oba životy sa mi páčili a mali svoje + aj -.