Dedo, až tak veľa som s nim nebol, lebo zomrel keď som bol malý, ale na základe toho ako si ho pamätám, čo po sebe zanechal a ako mi o ňom rozprávala rodina to bol výnimočný človek.
Môj ded n bol veľmi výnimočný človek. ALe nedá sa to opísať to ho jednoducho musíš stretnúť aby si vedel.Na ňom bolo vidno ako má rád život,deti,svoju rodinu a ako rád pomáha.ON všetko robil úprimne za ničím nehľadal zisk pre seba.Jednoducho ked mal niekoho rád tak by mu priniesol aj modré z neba.A bolo na ňom zaujímavé ako vedel odhadnúť ľudí.Ich ani nemusel dlho poznať a vedel či sú dobrý alebo zlý. Napr.moju "kamošku" ktorú som mala rada mi povedal že to je také divné dievča a on ju veľmi nemal rád a ja som nechápala prečo ale o pár rokov som nato prišla.Našla si novú kamošku a na mňa sa s prepáčním vysrala.A mojej super kamoške robí zlosť ale my si to nevšímame a smejeme sa jej do ksichtu No a ako som hovorila bol to taký úžasný človek len mi je ľúto že už nežije
stretol a spoznal som uz naozaj vela ludi a iste, kazdy bol niecim zvlastny/vynimocny v urcitom zmysle slova, ale len jeden clovek bol taky ktoreho by som oznacil slovom vynimocny pretoze na mna posobil ako zrkadlo...
Každý človek ktorého som kedy poznal bol výnimočný, a to aj tí čo spočiatku vyzerali úplne najobyčajnejšie. Ale fakt ozaj najvýnimočnejšiu osobu akú som kedy poznal som stretol nedávno na vysokej. Útla baba, žiadny mejkap a priemerné oblečenie, nevyčnieva z davu. No keď otvorí ústa, to sebavedomie a spôsob vyjadrovania všetkých ukľudní, priklincuje k stoličke a nedá sa ju nepočúvať. A toľko rozumu to má že ani neviem kdde to všetko v tej hlave skladuje, proste čarovné.
kazdy je niecim zaujímavý, ale spoznala som sa iba s dvomi ludmi, ktori nie su predpojati a preto len ich oznacujem za vynimocnych, plus 2 ludia z rodiny, lebo su super
Keď bol kamoškin frajer nezvestný, vyhľadala vešticu, ona ju poznala už predtým, ale iba ako známu a teraz išla za ňou, či nevie ako to dopadne. Išli sme so snúbencom s ňou ako opora, v tom čase mala tá kamoška problémy s vaječníkami a ona medzi dverami bez toho aby o tom vedela povedala: "Aďka, vaječníky nie sú sranda, s tým treba ísť do nemocnice." .. A povedala jej okrem iného aj to, že jej chalan už je mŕtvý , utopený. Skutočne ho našli utopeného o pár dní. A hoci sme tam boli len ako doprovod povedala nám o nás aj veci čo sme možno nechceli vedieť. A vo všetkom povedala pravdu. Okrem toho, že mi doslova predpovedala všetky choroby, v tom čase mi robili rôzne zdravotné testy a vo všetkom povedala pravdu. Aj o mojich pocitoch vedela. U tej pani som mala nesmierne zvláštny pocit celú dobu čo som tam bola... Bola výnimočná to hej. Ale istým spôsobom aj strašidelná, neviem či sa k nej odvážim niekedy ešte ísť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
teta Marika, sestra môjho deda. Nikdy som nestretla tak úžasne milú a dobrú osobu. Raz by som chcela byť ako ona ale asik nebudem
farár Vlasto Dufka....opäť raz človek z ktorého len tak sála dobrota. pomohol mi v rôznych situáciách. a tak
a pripomenula si mi, že musím dočítať Výnimočných od Gladwella
svojim sposobom je ale kazdy niecim
To mi stačí na výnimočnú ženu.