Keď už sme pri filozofovaní ... Tak ja mám takú víziu do budúcnosti, že budem mať dom, pred domom krásny trávnik, skalku a nech tam počuť vodu a vzadu by som chcel mať niečo posadené, hlavne teda zeleninu.
davnejsie som pestoval aj kupeny bananovnik, dva citronovniky s citrona ktore som zasadil a činsku ruzu. hm ale nebol som raz dva mesiace doma a mama mi to znicila od vtedy uz nic take nepestujem len nejake chilli na balkone, kaktus a alore vera
citrónovník, ktorý som vypestoval zo semienka a mám ho už asi tri roky potom mandarínkovník, ten je z obchodu a v lete stále kvitne a mám už niekoľko mandarinkiek ( nedajú sa jesť)
Sak vypestoval by som hocico ale nepestujem nic Byvam v bytovke mam sice terasu ale jedine co pestujem su kvety, palma a nejake tie okrasne stromceky ale ked sa pytas ohladom vinica tak to napr. ano kedze celorocne sa okolo neho [brigadnicky] pohybujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
no ruže,tie by som rád pestoval....
ale pred pár dňami som bol v jednej mestskej časti a tam majú posadené dva rady viniča na sídlisku
nemám na také veci nervy
aloe vera
mne chutí aj plesnvý syr! :-S
v tomto prípade,plesnivé mäsko,na nohách,aspoň že niesú hnisavé :-S