Na normálne auto tam bude nejaká rozumná hranica..ale aj ľudia s rastovou poruchou môžu šoférovať- tým ale treba špeciálne upravené auto. Ručné ovládanie plynu a brzdy, nejaký ten vankúš pod zadok a tak..
Nám tuším na autoškole hovorili, že to 150 cm je na spolujazdca - vodič môže mať aj menej. Ale musí mať k tomu nejak prispôsobené sedadlo, prípadne celé auto, ako je v @3 .
@flussica a keby sme brali do úvahy auto ktoré je rok výroby čo ja viem si vymyslim 2000 a nema nastavitelnu vysku proste nic si nastavovat nebudes nemozes ani nechces tak 165 cm je tak ako pisali vyššie, v pohode ?
@patofbc Ale vsak to uz je jeho (clovekov) problem . Dnes ta moznost je - kupit si auto s nastavitelnymi "parametrami", tak ked viem, ze na nejakom starom srote sotva dociahnem na volant a budem vidiet iba strechy vozidiel predomnou, tak si take auto ani nekupujem .
@flussica ale veď toto nerieš ... ja sa pytam na uplne niečo ine .... či človek ktory ma 165 cm DOTIAHNE alebo NIE na pedale ... či MOŽE plnohodnotne šoférovať auto alebo NIE
@patofbc Aha, pedale. Tazka otazka, ci plnohodnotne. Ale tak.. posuvanie sedadla (dopredu a dozadu) je aj v starsich modeloch aut, co vyrazne zjedodusuje tuto situaciu. Takze by som povedala, ze dociahnut dociahne, iba ktovie, s akym komfortom. Ale mam podobne nizku kamaratku a tiez soferuje, tak asi v tom nevidi taky problem .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov