Súkromná stredná škola umelecká dizajnu, pomaturitné štúdium..čo hovoríte ?
Poprosím všetkých, čo vedia o tejto škole, nech napíšu svoje dojmy, chcem vedieť či to je dobrá voľba po ukončení strednej školy..aj keď som chodila (ešte chodím) na Hotelovú
Hotelová bola chyba..ale neľutujem..maturita na hotelovej je asi viac ako na výtvarnej škole..a keď budem mať diplom z pomaturitného..tak ako grafik sa snáď niekde uplatním..nie ?..určite je to lepšia voľba ako čašník/ recepčna pre mňa..neviem vlastne prečo som na tú školu šla..ale všetko zlé je na niečo dobré, nie ?..
potom ten pomaturitný "diplom" budeš max. tak podávať 50 ročnej úradníčke na úrade práce..to neznamená, že aj človek po vš nemusí ísť na úrad práce ak nemá hneď prácu na ďalší deň.... btw chcem len povedať že vš poskytuje viac priestoru ak sa chceš učiť, tak ti ide len o to získať papier tak good luck
teraz sa každý druhý oháňa tím že požaduje vš a kadečo.. na grafika školu nepotrebuješ, nauč sa robiť s grafickým softvérom, sprav si referencie, oslov ľudí a ak máš čo ponúknuť tak budeš mať toľko práce že to nebudeš stíhať...
Ja som tam chodila na strednu prvy pol rok ale ty budeš mať v podstate tych istych učitelov. Chodila som na 6 škôl aj s ciganmi a uplnymi retardami ale táto bola najhoršia! Tam sice žiadny cigani nejsu ale učitelia sa spravaju jak debili, všetci odtial utekaju..horšiu školu nepoznam, stačil mi pol rok a psychicky ma tam zničili..
mňa konkrétne teraz psychocky deptá škola na ktorej som, preto ju neznášam a nebaví ma to, čo sa tam učíme celkovo..lenže keďže už mám posledný rok, tak ju dokončím a potom pôjdem skúsiť niečo nové..tá grafika by ma fakt bavila a @majky538 myslím, že tým grafickým programom sa na tej škole budú venovať takže ma to naučia..taktiež ak moja práca bude ako-tak kvalitná tak sa možno aj niekde objaví..rada by som už konečne robila to, čo ma baví..aj keď výsledky nebudú hneď úžastné ale všetko prijde časom a radšej budem študovať do tridsiatky ako hneď po škole nevedieť čo ďalej..všetko, čo sa naučím mi nejako pomôže ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
teraz sa každý druhý oháňa tím že požaduje vš a kadečo.. na grafika školu nepotrebuješ, nauč sa robiť s grafickým softvérom, sprav si referencie, oslov ľudí a ak máš čo ponúknuť tak budeš mať toľko práce že to nebudeš stíhať...
taktiež ďakujem všetkým, ktorí sa zapojili do diskusie