Dobrý deň chcela by som sa len opýtať,že som deviatačka na základnej škole... učím sa na jednotky a dvojky,v osmičke som mala samé jednotky len zo slovenčiny a matematiky som mala dvojky ... chcela by som byť v budúcnosti nejakeu vedkinou,žurnalistkou
No a k veci: Vedkyňa je veľmi všeobecné slovo, lebo ani veda nie je jedna. Neskôr sa budeš musieť rozhodnúť, čo by to malo byť, či fyzika, chémia... Najlepší ti bude asi gympel, hoci existujú napríklad chemické učňovky, ale čo ja viem, či je to pre teba, keď ešte poriadne nevieš, čo chceš.
@kakuseibakaism a ty si dobrý vo všetkom, predpokladám? žiadna chyba v písomke z matiky, na čo by niekto mohol povedať, že keď to nevieš vyrátať, tak už radšej nikam nechoď (lebo tomu človeku to bije do očí a je to retardované), žiaden šport na telesnej, v ktorom si drevo, na čo by niekto iný mohol povedať, že si loser, lebo jeho strašne irituje, keď niekto nevie streliť kôš v baskete? nič podobné v žiadnej oblasti? a keby aj nie, musia všetci vedieť všetko, inak sú odpad a nemajú čo robiť na vysokej škole?
taktiež navrhujem gympeľ jediné čo má na slovensku úroveň ešte...priemyslovka je tiež dobrá ale chodí tam mnoho blbých jedincov čo to tam kazia, ale odporúčam určite gympeľ
@chemast Prespal si dobu, na gymko tento rok prijali tolko blbov ze sa kludne vyrovna ktorejkolvek osobitnej skole Moja skusenost, ale pre tych ktori sa chcu ucit ma este zmysel
@11@12 nech už je úroveň akákoľvek, tak hlavne uvažuje zároveň nad prírodovedným aj humanitným zameraním, čo je príliš široké, takže aj tak ostáva gympel, učňovky a priemyslovky sú dobré len vtedy, keď človek vie, kam sa chce uberať (a zároveň je na to stredná, s právom to asi nepôjde )
@11 nie som si istá, či gymnázia majú úroveň, vzhľadom na to, že v KE ich je viac ako študentov, takže berú aj odpad spoločnosti ale inak súhlasím, keď nevie presne čo chce, ale chce ísť určite na výšku (čo aj pri vede aj pri žurnalistike musí), tak jednoznačne gymnázium...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
aj tak je pred všetkými za kokota.... (ach)
čo sa týka témy, jednoznačne gympeľ.... a predavačkou určite nebudeš pokiaľ ti ten entuziazmus vydrží
tak potom si namyslený ....
k téme: jednoznačne gymnázium, zistíš, čo ťa najviac baví a rozhodneš sa - a predavačkou môžeš byť aj s titulom, možno ti dajú o 2% vyšší plat
tiez si myslim,ze gymnazium.