Možno sa vam táto téma niektorým bude zdat morbídna... ale ja sa chcem spýtať, ako dlho vydržíte sediet na zachode pri vykonávaní veľkej.....Moj 11 ročny bracho tam vydrží niekedy aj vyše polhodinu , avšak ak mu tam nevyklepkáva iný člen rodiny zvierajuc
@barca1779 mám ti to fakt povedať tak priamo??? ok, ako chceš... predpokladám, že tvoj milovaný braček na tom hajzli serie tak 3 minúty, zvyšný čas MASTURBUJE
akože, poznám takých, čo chodia na hajzel s notebookom
ale pokiaľ ide o čas, môj bratranec najstarší tam dokáže byť aj hodinu. Keď som bola menšia a niekam sme všetci išili, celá rodina už bola nasáčkovaná v autách, ale Maroš zahlásil, že si "odskočí na vecko". raz tam bol vyše 45 minút.
mno ja hovorím len čo pokladám za najviac pravdepodobné... ty si dala fórum, tak treba rátať s tým, že sa k nej budú ľudia aj VYJADROVAŤ od toho sa to volá "diskusia"
ja tiez obcas sedim pol hodku aj viac..podla toho ci mame nejake zaujimave citane na zachode poslednu dobu si so sebou bravam svoju knizku co prave citam (mimochodom l. mnacko ako chuti moc ) kedze nemam cas ju citat inokedy...takze tvoj brat je naporadku
.. tak ja si tam cez školu beriem zošity.. a ked neni nikto doma..tak sa tam učim....lebo mam klud..a čas.. ..alebo si zoberiem notebook.. a počuvam pesničky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
aky je rozdiel medzi morbidnym a ciernym humorom?
cierny : 10 mrtvych deti v kontainery
morbidny: 1 mrtve diata v 10 kontaineroch
ale pokiaľ ide o čas, môj bratranec najstarší tam dokáže byť aj hodinu. Keď som bola menšia a niekam sme všetci išili, celá rodina už bola nasáčkovaná v autách, ale Maroš zahlásil, že si "odskočí na vecko". raz tam bol vyše 45 minút.
mno ja hovorím len čo pokladám za najviac pravdepodobné... ty si dala fórum, tak treba rátať s tým, že sa k nej budú ľudia aj VYJADROVAŤ od toho sa to volá "diskusia"
@barca1779 na to sa používa ctrl + c , ctrl + v
@ryu4
brata som dala ako príklad...