Čaute. Čo si myslíte o značke xiaomi ?? Chcem si ho kúpiť ale nikdy som ho nemal a neviem čo mám očakávať. Oplatí sa kúpiť? Prečo sú tak podozrivo lacne? Keď tak tak aký telefón by ste radili do 300€?
Nedavno som kupil Redmi note 4 a som max. spoko .. nemam moc co vycitat .. chcel som vacsiu lopatu, baterka pri mojom pouzivani vydrzi klido 3 dni, ma vsetko co potrebujem a cena bola smiesna .. jedine co vytknut su fotaky .. predny je nepouzitelny a zadny len v pripade extremne dobreho svetla .. ale o fotaky som nemal zaujem
ja mam telefon od nich za nejakych 170 (teraz uz je asi lacnejší) Mi4 a som s nim velmi spokojná... neseká a kamera je pre mna postačujuca, ak nie som stále na internete tak v pohode vydrží aj 3 dni
Teda ja Xiaomi Redmi 3s (v global 4G verzii) mam a je to uplna topka, odporucam.
Je to hlavne za ludsku cenu, nie ako davat 700€ na mobily, obzvlast ak na to niekto nema len sa chce na nieco hrat. A tomu moilu nic nechyba. Vydrz baterie a optimalizacia v danej kategorii bezkonkurencna. V pohode tromfne aj dvakrat drahsie mobily.
@pachirisue na 2 prepaleny displej (zlte flaky), na 3tom sa na displeji hore zjavil taky sramik cudny. Proste smakoty, a to celkovo reklamovanost xiaomi je velmi velka, stastie ak dostanete nekazovy kus. Teraz mam Huawei a som uplne spokojná.
Xiaomi MiNote je dobrá volba, kolega ho má a nevie si ho vynachváliť. čo som pozeral tak na hej.sk je za dobrú cenu a ked ešte chceš ušetriť tak použi kupón a výrazne ušetríš za nákup. » www.kuponyzdarma.sk/hej-sk/...
lacne su preto, že neplatis za znacku ako pri niektorych inych. su to velmi dobre telefony, sama jeden mam a som uplne spokojna! do 300eur sa isto zmestit, xiaomi nie su drahe + prikladam zlavove kupony, su tam aj zlavove kupony na nejake tie elektrá, snad vyuzijes a mobil nech sluzi » www.kuponyzdarma.sk/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Je to hlavne za ludsku cenu, nie ako davat 700€ na mobily, obzvlast ak na to niekto nema len sa chce na nieco hrat. A tomu moilu nic nechyba. Vydrz baterie a optimalizacia v danej kategorii bezkonkurencna. V pohode tromfne aj dvakrat drahsie mobily.
» www.kuponyzdarma.sk/hej-sk/...