ó väčšina aký mravní ľudia... ale pokial by sa Vám ten človek páčil, nemali by ste žiadne záväzky voči iným či aj len sebe, a suma by to bola lákavo vysoká, by ste len málo pochybovali
@moore nerob zo mňa pipku keď niečo na seba chcem, nepotrebujem na to sex aby som si to mohla kúpiť a ja si dokonca ani od vlastného chlapa nikdy nenechám nič kupovať takže...
za žiadnu, cením si seba viac ako akékoľvek peniaze...
@wera55555 keby sa mi naozaj páčil, tak logicky by som zadarmo, hádam si nenechám zaplatiť za ničo čo chcem aj ja... takto by som zbytočne mala pokazený pekný zážitok pocitom, že som ako nejaká kurva
zavisi od atmosfery, energii, veku a charizmy dotycneho od nalady... od toho, ci som single alebo nie... ci som uz dovrsila aspon 15,16,17... a tak. ale platit by som si nedala, pripadala by som si ako slapka.
rada by som povedala, že za nijaké peniaze sveta (tak to teraz cítim), ale ak si predstavím, že by mi šlo fakt o život a tie peniaze by ma mohli zachrániť, tak možno aj hej...lenže to by som sa na seba už nedokázala pozrieť.. //
Polka báb tu píše,ze nikdy a blablabla.To urcite baby,.hlavne každa kks na pokeci sa ponuka na skype.Od 14 vyššie už baby vedia ako zarabt,kamaratov fajčia na zachodoch a aj taxikarov ked nemaju ako zaplatit.Odtial totiz mate potom tie peniaze na diskoteky,handry atd,..a nazyvate to brigady.Ked uz,tak otvorene nech sa kazdy prizna,nie že ja nie ja nie,ale pritom dobre fičia s cudzími a zarabaju si.
Samozrejme, vela slecien ma kadejake zabrany, atd...
Zaujimave ale je, ze skoro kazdy piatok, ktory sa mi podarilo natlacit niekomu na byt, dom ci chatu, nebol problem si taky vecer nalezite uzit... Zeny chrapu po 3 poharikoch s hocikym a hocicim co ma penis. Dokonca aj tie co maju doma svojich "milacikov". Cest vinimkam, no take su fakty...
Mimochodom ja sa nestazujem. Nie je to az taky strasiak ta zenska promiskuita...
@ababbel ..pekna profilovka .....k zenam ....este som nevidel taku ktora by nebola predajna ...podla mna je vsetko otazka ponuky ....ukamenujte ma zeny ..... jasne jedna vec je o tom rozpravat ...druha aby za vami realne nejaky prisiel a povedal ze za 15 minut s nim ti zaplati 100000 sk .....
Nebudem sa hrať na moralistku, takže keby ten človek vyzerá nejako na úrovni a ponúkne slušnú sumu tak áno, ale až za pár rokov Keby mi tá suma chýba na nejaký účel tak to príjmem a konkrétnu sumu netuším
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
Hm... záležalo by od okolností...
@wera55555 keby sa mi naozaj páčil, tak logicky by som zadarmo, hádam si nenechám zaplatiť za ničo čo chcem aj ja... takto by som zbytočne mala pokazený pekný zážitok pocitom, že som ako nejaká kurva
btw: moralisti kludne moralizujte kolko chcete ale kazdy to za zivot urobi niekolko krat a este rad..
Dobre, som socka. Ale......peniaze sú peniaze, čo už. Ovládajú nás.
Samozrejme, vela slecien ma kadejake zabrany, atd...
Zaujimave ale je, ze skoro kazdy piatok, ktory sa mi podarilo natlacit niekomu na byt, dom ci chatu, nebol problem si taky vecer nalezite uzit... Zeny chrapu po 3 poharikoch s hocikym a hocicim co ma penis. Dokonca aj tie co maju doma svojich "milacikov". Cest vinimkam, no take su fakty...
Mimochodom ja sa nestazujem. Nie je to az taky strasiak ta zenska promiskuita...
Vlk sa naje a koza ostane cela
napriklad:
100 * (ponuknuta penazna suma) / (3 000 000 - 21 400 * jej odhadnute iq + 100 000 * jej krasa v percentach)
100 * (ponuknuta penazna suma) / (3 000 000 - 21 400 * jej odhadnute iq + 100 000 * jej skaredost v percentach)
vysledok je v percentach ako pravdepodobnost
Naozaj neviem co je na to menmoralne......
Rizika su psychologicky dopad a chytenie nejakej choroby ale co to ma co robit s moralkou to skutocne netusim.
Obchod nemoze byt moralny ani nemoralny obchod je proste obchod.