som vďačný za to že poznám takých ľudí akých poznám, som vďačný za to že ma naštartujú aby som bol pripravený pomáhať osobám ktoré to potrebujú, som rád za všetko čo mám, som rád, že som zdravý.. som vďačný za to že som sa narodil v BA a som vďačný za to že som sa registroval na B
Som vďačná za to že mám všetko čo chcem, teda čo sa materiálnych vecí týka, som vďačná za svojho priateľa a za to že mám možnosť chodiť do školy a vzdelávať sa.
Som najviac vďačná za to,že mám takú maminku akú mám... A že mám bráška,ktorého strašne ľúbim a spravím pre neho všetko ... a že mám vynikajúcu sestru... No a samozrejme,dvoch najlepších kamarátov na svete...
Som vdacny za to, ze som relativne zdravy...ale ze by som mal dlhodobo dovod na usmev sa neda povedat..aj ked momentalne som stastny, lebo som v tom najuzasnejsom meste na svete (a tym samozrejme nemyslim BA ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Hneď mi napadla