Ano. Ak by islo o moju rodinu, priatelov ci ludi, na ktorych mi zalezi, urcite by som to dokazala. V takychto situaciach reagujem spontanne a nerozmyslam, co prijde potom. A ak by mi prve prebehlo hlavou, ze bud on alebo moji blízki, bol by odpisany.
nemusia sa hrat na frajerov...keby to bolo az tak zlozite nebolo by tolko tych vrazd...mna dokaze vyviest z miery obcas aj uplna blbost...verim ze by sa nasli ludia ktorych by som nemala problem zabit ak by pretiekol pohar mojej trpezlivosti
áno ak by niekto ublížil mojej rodine a blízkym..... a ten človek by si ani nič iné nezaslúžil... a aj keby som bola sama v ohrození dákeho vraha.ale inak nie
jedného kokota z triedy.. sorry za vyjadrovanie ale inak sa nedá nazvať.. mať zbraň tak to doňho už 100x našijem a bude my jedno čo potom , hlavne že chcípne ten *(cenzúra)* *(cenzúra)* *(cenzúra)*
samozrejme ze nie jedine ak by to naozaj bol niekto nepolepsitelny a prosto ohrozoval by ine zivoty a ublizoval ostatnym ale aj to pochybujem ze by som to dokazala ...
je rozdiel medzi vraždou a zabitím... zabitie je aj keď ti niekto vbehne pod auto a ty si to nevšimneš... a vražda je s plným vedomím keď vieš že ho ideš zabiť a chceš ho zabiť... a to by som asi nedokázala
@0 frajerina neni zabit, to je zbabelost podla mna..., skor ak mas moznost niekoho zabit (s vedomim, ze ti nehrozi trest ) a vtedy ak nezabijes, je frajerina... osobne odsudzujem umyselne zabitie, aj ked nikdy nikto nevie v akej sa ocitne situacii a ako zareaguje... vrazda v sebeobrane je uz velmi diskutabilna tema, fakt by zalezalo na situacii, ale pre mna je prvorade moje zdravie (znie to arogantne, ale pre koho neni?...) a ak by mi ho niekto vazne ohrozoval tak by som sa aj podla toho zariadil...
Ale dokaze to podla mna kazdy. Staci vypata situacia, pocit nebezpecia respektive straty zivota a malo casu. A z cloveka sa stane zviera. A zviera zabija bezohladu na nasledky.
Cize ano podla mna to dokaze kazdy, zalezi len na podmienkach.
Ťažko povedať... Možno naozaj ako @Chavez napísal by som sa dostala do situácie takej že by som proste vypla mozog a konala inštinktívne. Ale zase ja mám problém zabiť muchu keď mi lieta po izbe, takže neviem...
,,Dokázali by ste zabiť človeka?" len keby spĺňal nejaké kritériá...meral menej než 162 centi, vážil menej než 40 kíl, bol by pohybovo menej zdatný ako ja a neozbrojený. Zo stránky fyzickej by som tak človeka zabiť dokázala.
Z hľadiska psychického by som to dokázala len v prípade hraničného stavu, kedy by ma ohrozoval, a šlo by o to ,,kto z koho". Ale to sú základné inštinkty živých organizmov, prežiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
keby niekoho ohrozoval, tak by som ho omracil, alebo nejak tak ...
Pokiaľ by vážne ubližoval mne, mojim blízkym, snáď. Rovnaká otázka padla už nesmierne veľakrát, ale stále na ňu odpovedám váhavo.
takze situacie :
1.nekontrolovatelny zachvat zurivosti
2.keby ma niekto ohrozoval resp. ludi na ktorych mi zalezi
v takychto situaciach casto koname pudovo...
iná vec je ak by ma/blízkych niekto ohrozoval, vtedy by som fakt neváhala, lebo o svoju osobu a o blízkych sa ozaj bojím.
Blízkeho záleží ako blízkeho...ale určite len v krajnej situácii.
thak asik aj hej....
a clovek bez svedomia to kludne dokaze urobit
Cize ano podla mna to dokaze kazdy, zalezi len na podmienkach.
.. ale to by urobil asi kazdy jeden z nas
Z hľadiska psychického by som to dokázala len v prípade hraničného stavu, kedy by ma ohrozoval, a šlo by o to ,,kto z koho". Ale to sú základné inštinkty živých organizmov, prežiť.