ak stihas pisat myslim ze prezijes Ja bezne spotrebujem aj dva balicky denne a som tu stale. Dokonca je to zdrave na travenie. Takze ani take tiez reci ze zalepi sa ti zaludok alebo tak neplatia
urcite ano. predpokladam, ze niektori z ludi, ktori zahynuli zadusenim sa, niekedy v zivote prehltli zuvacku...
a keby sme mysleli priamo v dosledku prehltnutia, to si nemyslim - prehltnut zuvacku je to iste ako prehltnut cokolvek iné malé a mäkké...z toho sa nezadusíš. ked ti nieco makké malé zabehne, to by mohlo sposobit zadusenie...ale prehltnutie isto nie.
neviem, ale bol som už dávnejšie na pohrebe nejakého vzdialeného rodinného príslušníka (tzn ani som ho nepoznal), ktorý sa zadusil lebo mu zabehol rezeň
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
nič nenarobíš, skončil si.
a keby sme mysleli priamo v dosledku prehltnutia, to si nemyslim - prehltnut zuvacku je to iste ako prehltnut cokolvek iné malé a mäkké...z toho sa nezadusíš. ked ti nieco makké malé zabehne, to by mohlo sposobit zadusenie...ale prehltnutie isto nie.