Wewo alebo nadranom padla rosa a ohli to yak nist ale ne haluze si robim noo vsetko je mozne mne stacili tie zlozite obrazce co by po tme asi ludia nespravili. alebo videl si ked bola do pola nakreslena hlava mimozemsta ?
hovori sa ze pod lampou je najvacsia tma... ked pripustime ze niektore mohlo urobit ufo hned si predstavime lietajuci tanier alebo ine vesmirne plavidlo ale co ak ufoni ziju medzi nami ? hmm ?
hmmm..... kruhy v obili su maximalny nezmysel podla mna..., nestudoval som to nejako , ale moj nazor na to je ze je to dieo nejakych "magorov" ktori sa asi "nudia"...inak tiez nevravim ze neexistuje zivot nikde inde vo vesmire ako na zemi. ale tak pochybujem ze by nas nejako pozorovali, alebo dokonca sa medzi nami pohybovali mimozemske civilizacie...
Diela idiotov co sa nudia? Na to aby niekto dokazal tak bezchybne spravit take obrazce potrebuje asi troska vacsie IQ ako ma idiot nie?
Asi pred 5timi rokmi jeden slovak rozlustil obrazec v poli niekde v UK. Bola to odpoved ktoru sme dostali z vesmiru asi po 30rokoch jej putovania. Niekedy vtedy bol do vesmiru vyslany nejaky signal tusim ze laserovi v ktorom sa ak sa nemylim ludia (nasa) pytali ako to "tam" vyzera, alebo ako to s nami bude? Uz si nepamatam, az tak moc ma to vtedy nezaujimalo.. A odpoved bola v zmysle, ze nastanu zle casi, ludstvo sa skoro same znici, ale potom sa uvedomime a zacneme od znova. Fakt uz si to moc nepamatam, ale skusim to pohladat.. Odpoved bola v binarnej sustave, vypalene/ohnute obilie bola 1, neposkodene 0.
Drake20: Nuz niektore spravili ludia, to je jasne. Ale pri niektorych bola silnejsia radioaktivita ako inde v okoli, alebo magneticke bolo "zblblo" a to clovek tak lahko nespravi.
Kazdopadne si myslim, ze sledovat nas nemusia. Ale ako ludstvo sme uz do vesmiru vyslali tolko signalov, ze to moze byt odpoved. Ak su vyspelejsia civilizacia, mozno zachytili vsetky silnejsie prenosy a teraz posielaju odpovede na to.
Tommyhot: to som cital aj ja o tom chalanovi. Ale zas, keby vsetko bola binarna sustava, tak by z toho halo nerobili...
Chavez ono tam bolo myslim viac nez binarna sustava (teda rozsifroval nieco a poto z toho dostal nieco v binarnej sustave) neviem uz si to fakt nepamatam.. A btw nemas to niekde v compe, alebo v novinach abo niekde? lebo dost ma to zaujima a nejako to uz nikde nemozem najst..
HEH zelený hajzlici no hej nemaju nič na starosti len tam vysádzať outdoor a potom zberba a nakoniec zistime, že UFO Ale neee
Myslím si tiež, že to je nejakym laserom vypalený akýsi email v zašifrovanej podobe, ktorý putuje na zem niekolko desatročí ak nie storočí. Nechce sa mi vypisovať tu všetky možne fantasmagorie takže použite google
noo inac ja verim,ze to neni vysledok len opitych farmarov ani nakych idiotov to isto ne.. by museli byt veeelmi sikovny idioti keby dokazali take veci. respect
Aduskiss, cestovat xy svetelnych rokov urcite nie je prechadzka ruzovym sadom, ale nemyslis ze maju ine technologie, ktore teoreticky mozu umoznovat taketo cestovanie? Sice na zakony fyziky netreba zabudat, ale tak kto vie aki vyspeli su? Kedysi si ludstvo myslelo ze je nemozne hento a tamto a z odstupom casu to predsa bolo mozne..
Tommyhot, myslim si, že mimozemštania su omnoho vyspelejsi ako my (teda ak existujú)a teoreticky by mohli dokazat pristat na nasej zemi. Lebo je pravda, ze aj my stale niečo nove objvavujeme, o com sme nemali nikdy ani potuchy.
Ale co by dosiahli tym, ze by vytvorili nejake kruhy na poliach, aky by to malo zmysel?
Aduskiss: Nuz ak su vyspelejsi ako my, ktovie kolkokrat tu uz boli. A mozno sme ich nahanali a zabijali... V tom pripade sa im necudujem, ze nam posielaju iba "maily". Mozno je to hadanka, alebo test. Ked rozlustite, tak ste vcelku vyspely a mozme "pokecat". Pokial to nerozlustite, tak mate smolu.
Pretoze ako povedal wewo, pred 200rokmi by si bola carodejnica co ma PC/MP3/GPS alebo co. Dneska to mas beznu vec a nikto sa nepozastavuje nad tym. Pre nich je to mozno uplne normalny sposob komunikacie...
naozaj ich vytvaraju alieni. teraz si ale vazne nebudem vymyslat: ja som ich videla. ale teraz ani nesrandujem ani nic. ja to myslim naozaj vazne, ze som ich videla. a nebola som sama.
wewo sory, ze som si to nevsimla, uz som si to precitala
a chavez dakujem teda za opatovne vysvetlenie
Nehovorim dava to zmysel, ale aj tak tomu proste neverim. Skor si myslim ze keby sa chcu s nami spojit, tak by to nerobili takym zlozitym sposobom (aj ked pre nich to vlastne moze byt jednoduchy sposob). A uz vobec by nam nedavali take podmienky, ze bud to vyriesite, alebo kasleme na vas.
Ale uz radsej koncim s filozofovanim, lebo je to na mna moc zlozite
Aj ked mimozemstana by som niekedy stretnut urcite chcela.
robia to ľudia ,jeden týpek to raz vysvetloval ako to robia lebo aj on ich robil ,je to jednoduché a pritom geometricky presné, ved keby to spravilo ufo tak sú dokumenty o tom z družice a navyše po celej zemi sú radari
Tommyhot: a ty veríš tomu že neaká vyspelá civilizácia nemá nič iné na práci len sa točiť okolo zeme a robiť kruhy v obilí aby sa ľudia čudovali??? To by asi museli byť trochu najivne blbí ,je to nezmysel ,rovnaký ako že pyramídy postavili mimozemšťania ,ľudia proste radi veria takýmto veciam len preto že oni samí si to nemôžu vysvetliť a všetky racionálne názory popierajú
v pripade ze to tu uz niekto napisal tha sa ospravedlnujem, ale nemam nervy citat celu diskusiu...
moja kamoska nasla vysvetlenie aj komplet fotodokumentaciu na nete- robia to taki streleni typci co maju z toho potom srandu...robia to pomocou nejakych dosiek a lan(presne sa nepamatam) tak, ze niektore rastliny (napr v kukuricnom poli) sa zlomia a niektore len nejakym sposobom ohnu kvoli pristupu ale potom sa vratia do povodneho tvaru...a potom z tych zlomenych su obrazce
niektore kruhy urobili ludia, na to sa prislo, ale na tych co neurobili ludia neboli kukurice zlomene, ale len ohnute k zemi, tak, ze sa neposkodili, co by clovek nedokazal, len nejakym specialnym ozarovanim, ale to by trvalo neviem ako dlhu dobu, ale za noc by to bolo absolutne nemozne stihnut. Cize ja verim, ze to boli mimozemstania, neviem preco by to oni nemohli byt. A NASA ma uz davno dokazy o mimozemskom zivote, len to taja pred ludstvom. A ja tomu verim, nakolko som uz mimozemstana videl, ale k tejto poslednej vete sa nevyjadrujte, lebo iba nervy mi urobite zbytocne...
no ja si myslim ze 90 percent kruhov v obili urobili luda ale tych zvisnych 10 percent to fakt netusim .ale verim na mimozemstanou a myslim si ze uz davno su medzi nami .dokonca davnejsie ako sme tu boli mi ludia . a stvorili nas oni.my sme vlastne geneticky vyrbeny v skumavke a vytvorili nas oni !!!!uz davno su na takej vysokej technickej urovni o akej sa nam ani nezda a nebude sa zdat ani dalsich niekolko desiatok tisic rokov!!!!!!
for LUCATES:no ja by som sa tez chcela stretnut s mimozemstanom a ako vyzeral????no a preco by to NASA pred nami tajila ved aj tak by sme s tym nic neurobili!!asi by sme nesli za nimi do vesmiru!! no???
Coolerka - uz som ti pisal TS Neviem preco to Nasa taji, mozno aby nevyvolali v ludoch paniku, co ja viem, ale som presvedceny, ze o mimozemstanoch vedia...tvrdil to aj ich byvaly zamestnanec, jasne ze si mohol vymyslat, ale aj tak tomu verim.
Nie je mozne ze je dane obilie/kukurica uz v zarodku nejak geneticky upravene? Tym padom by sa mozno dalo zariadit aby to rastlo do ohybu. Pripadne radioaktivne ozarovanie, alebo nieco podobne...Neviem, ja sa vzdy snazim hladat racionalne vysvetlenie do takej miery, do akej to je mozne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Schvalne som napisal moze, kedze ani to nie je dokazane, nie zeby som tvrdil, ze ufo nie je.
Ale v UFO verim, aj ked silno pochybujem o tom, že by ku nám lietali na vesmírnych lodiach, pohybovali sa medzi nami alebo nas spehovali.
Asi pred 5timi rokmi jeden slovak rozlustil obrazec v poli niekde v UK. Bola to odpoved ktoru sme dostali z vesmiru asi po 30rokoch jej putovania. Niekedy vtedy bol do vesmiru vyslany nejaky signal tusim ze laserovi v ktorom sa ak sa nemylim ludia (nasa) pytali ako to "tam" vyzera, alebo ako to s nami bude? Uz si nepamatam, az tak moc ma to vtedy nezaujimalo.. A odpoved bola v zmysle, ze nastanu zle casi, ludstvo sa skoro same znici, ale potom sa uvedomime a zacneme od znova. Fakt uz si to moc nepamatam, ale skusim to pohladat.. Odpoved bola v binarnej sustave, vypalene/ohnute obilie bola 1, neposkodene 0.
Kazdopadne si myslim, ze sledovat nas nemusia. Ale ako ludstvo sme uz do vesmiru vyslali tolko signalov, ze to moze byt odpoved. Ak su vyspelejsia civilizacia, mozno zachytili vsetky silnejsie prenosy a teraz posielaju odpovede na to.
Tommyhot: to som cital aj ja o tom chalanovi. Ale zas, keby vsetko bola binarna sustava, tak by z toho halo nerobili...
www.circlemakers.org
Myslím si tiež, že to je nejakym laserom vypalený akýsi email v zašifrovanej podobe, ktorý putuje na zem niekolko desatročí ak nie storočí. Nechce sa mi vypisovať tu všetky možne fantasmagorie takže použite google
noo inac ja verim,ze to neni vysledok len opitych farmarov ani nakych idiotov to isto ne.. by museli byt veeelmi sikovny idioti keby dokazali take veci. respect
Ale ako uz pisal escalator, ved ked su taki nadpriemerne inteligentni, načo by cestovali xy svetelnych rokov..... ?
Keby to aj rovno vidim nazivo, aj tak by som si asi myslela ze je to podvod, proste aby ludia mali o com hovorit a v nieco verili.
Kasko: telepatiou?... ..to akoze myslienkami?...sak telepatia moze byt len medzi dvomi rozumnymi bytostami, nie?...
Ale co by dosiahli tym, ze by vytvorili nejake kruhy na poliach, aky by to malo zmysel?
Pretoze ako povedal wewo, pred 200rokmi by si bola carodejnica co ma PC/MP3/GPS alebo co. Dneska to mas beznu vec a nikto sa nepozastavuje nad tym. Pre nich je to mozno uplne normalny sposob komunikacie...
A jj telekineza uz skorej a ti duchovia nie je tiez zly napad mozno tak od nas ziadaju pomoc
a chavez dakujem teda za opatovne vysvetlenie
Nehovorim dava to zmysel, ale aj tak tomu proste neverim. Skor si myslim ze keby sa chcu s nami spojit, tak by to nerobili takym zlozitym sposobom (aj ked pre nich to vlastne moze byt jednoduchy sposob). A uz vobec by nam nedavali take podmienky, ze bud to vyriesite, alebo kasleme na vas.
Ale uz radsej koncim s filozofovanim, lebo je to na mna moc zlozite
Aj ked mimozemstana by som niekedy stretnut urcite chcela.
Ja som sice mimozemstanov (bytosti) nevidel, ale UFO hej.
Aj ked nato moc neverim, teda ze navstevuju nasu zem, ale ma to zaujima.
Tommyhot:
Ufo biológovia alebo presnejšie zoologóvia nás chodia študovať...
moja kamoska nasla vysvetlenie aj komplet fotodokumentaciu na nete- robia to taki streleni typci co maju z toho potom srandu...robia to pomocou nejakych dosiek a lan(presne sa nepamatam) tak, ze niektore rastliny (napr v kukuricnom poli) sa zlomia a niektore len nejakym sposobom ohnu kvoli pristupu ale potom sa vratia do povodneho tvaru...a potom z tych zlomenych su obrazce