...alebo inak musie kridlo. Vraj to ma dost vela ludi. Mate s tym skusenost? Ide o take "machule", ktore pri pohlade na bielu plochu alebo na oblohu "plavaju" v zornom poli a ked sa na ne zameriate tak sa stracaju.
svojho času som to mala aj silnejšie, teraz sa mi to stáva už iba občasne, ale tak, u mňa je vhodné sa opýtať, ktorú očnú chorobu som vlastne ja nemala, lebo ja som v oku už mala asi všetko okrem šedého a zeleného zákalu.
Ja mámt aku ejdnu malu priesitnu nvm ako to nazvat tesne pravo od akoby stredu oka kym si to envsimam je to v poho a v podstate o tom enviem pokial s nepozerám na svetlo jednofarebnú plochu ...
Tiež to mám.. Objavili sa asi pred rokom. Ale nenazvali mi to že "zákal sklovca" ... Nazvali to "zhrubnuté fibrily na sklovci".. Tak ako vravíš, machule, mám ich asi 4 a keď ich chcem chytiť, tak utečú, mršky. Povedali, že mi to ostane na furt, mám sa s tým zmieriť. Spočiatku mi to vadilo, teraz som si už na ne zvykla.
hmm, tie malinkaté priesvitné pohybujúce sa škvrnky, ktorých je toľko ako hviezd? Tie vidím len keď sa na ne sústredím, ale stále zdrhajú a potom sa zas objavujú... Najlepšie ich vidím, keď pozerám na jasnú modrú oblohu ale dlho to nevydržím a začnú mi slziť oči heh. A vôbec mi neprekážajú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ja mámt aku ejdnu malu priesitnu nvm ako to nazvat tesne pravo od akoby stredu oka kym si to envsimam je to v poho a v podstate o tom enviem pokial s nepozerám na svetlo jednofarebnú plochu ...