stali doplnkom prirodzeneho prava, ktore by malo tvorit ich hodnotovy a moralny zaklad, cim budu spolocne tvorit predpoklad na udrzanie spravodlivosti..co je vsak vec neplatiaca snad nikde
a teda sme sa dostali k tomu, čo je to polícia ked časť našej rodiny nakúpi zbrane a dá si na seba uniformy s nápisom "polícia", tak už konečne budeme štát?
@fluptak nastuduj si nieco o anarchii, lebo evidentne mas o nej skreslene predstavy.. to, ze anarchia neuznava stat este neznamena, ze neuznava poriadok.. anarcho-kapitalizmus je postaveny na posvatnom pravidle, ktore zarucuje nedotknutelnost majetku a osoby. Teda nemozes nikoho okradnut, zbit, zabit, prinutit ho robit nieco proti jeho voli atd. Je to absolutna forma slobody jednotlivca v spolocnosti. Samozrejme kazdy clovek si zodpoveda za svoje konanie...
@tommyhot vychádzal som z poznatkov, ktoré som nadobudol na náuke o spoločnosti a tam sme anarchizmus brali ako niečo zlé, čo narúša poriadok a je označovaná ako "vojna všetkých proti všetkým" :/.....a keďže som to automaticky bral ako niečo škodlivé, nemal som potrebu ísť ďalej, do hľbky.....
dodržiavali, ale najmä upravovali, pretože mnohé sú nanič... btw ak by vás nejaký konkrétny zákon zaujímal všetky sa už dajú vyhľadať online, stačí zadať kľúčové slovo. tu je elektronická zbierka zákonov, celkom sa hodí do témy: » www.epi.sk/Zbierka-zakonov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a je to strasna blbost.
čiže na to, aby sa zdravým rozumom prehodnotilo ich dodržiavanie.
a teda sme sa dostali k tomu, čo je to polícia ked časť našej rodiny nakúpi zbrane a dá si na seba uniformy s nápisom "polícia", tak už konečne budeme štát?