Je tu niekto kto má problém so zaľahovaním v ušiach? Ak áno vedeli by ste mi poradiť čo mám robiť niečo také domáce, bylinkové vyskúšala som už ušné sviečky, bola som už u ušného urobil mi výplach dal mi nejaké kvapky pár dni bolo pokoj a teraz zase. Tráp
to buchanie to je krv ktora prudi čiže aj udery srdca ...... pomôže keď si poriadne zývneš alebo opatrne s vatovou tyčinkou čo najhlbšie to tam vyčisti ale pozor ked začne boliet trošku nejaký milimetrik vysuň a krut stale dookola
ale kazdopadne, ked to pretrvava, mala by si ist na dokladnejsie vysetrenie..jedna znama mala podobne problemy a museli ist na operaciu, pretoze mala s niecim problem..
@kikusqa205 Zalahnutie v ušiach je dobrá vec, ešte sa ti zíde... Podla toho môžeš zistiť, v akej si zhruba nadmorjske výške ked príde niaka globálna katastrofa a budeš kdesi v číne v himalájoch...
aj ja som mala s týmto problémy asi 5 rokov v kuse....Daj to vypláchnuť. A ak to nepomôže tak to môže byť aj niečo s mandlami...teda lebo ja som mala velmi slabú imunitu a stále niečo s ušami (podobné ako ty) a nakoniec ma poslali aby mi vybrali nosné mandle a odvtedy je to dobré zatial
ja som v zime mala zalahnute permanentne, oco povedal ze to z toho, ze mam usi zapalene z vetra.. teraz uz ani neviem ci mi odlahli alebo som zvykla, ale asi uz hej
ja som mávala zalahnuté v ušiach iba ráno a najviac mi pomohlo keď som si pritlačila dlaň k uchu potom odtiahla a tak až kým mi neolahlo..najskôr to síce bolí, ale ten pocit, že počujem je na nezaplatenie..
Rady:naklon hlavu na tu stranu na ktorej sa nachadza zalahnute ucho(ak obidve tak nic(
zívni si, ale tak poriadnejsie alebo prehltni..tieto dve vzdy fungovali. Inac ak byvas v horach alebo v nejakych vysokych kokotinach moze to byt aj tym
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
» www.docsimon.sk/article_images....
Aj mne ich prepláchol doktor pár dni bol pokoj a potom to začalo znova.
nemáš nejaký zápal?
zívni si, ale tak poriadnejsie alebo prehltni..tieto dve vzdy fungovali. Inac ak byvas v horach alebo v nejakych vysokych kokotinach moze to byt aj tym
Byvam na Východe Slovenska Košický kraj takže tou výškou to nebude.
Ale dakujem sa rady