Zalezi ti na tom kto co pocuva? alebo kto je ako obleceny?
sice sama som zastankynou toho ze na vyzore nezalezi, ale predsa len cloveku to napomoze v tom ze ci mi je niektore symptaciky alebo nie je. ale urcite mi je uplne jedno, ze kto je ako obleceny, pretozeaj clovek v roztrhanom tricku, deravych nohaviciach m
no a niekedy zas ked si myslis, ze to bude dement podla toho jak vyzera tak ta prekvapi pravym opakom...a naopak na vyzor inteligent je tupy jak tacky....vlastna skusenost
Ano, to, ako sa clovek oblieka a co pocuva mzoe vela povedat o jeho charaktere. Napriklad videli ste uz clvoeka, co pocuva SKA a bol by nejaky depresivny?
Predstavte si tri osoby s rovnakým vzdelaním a aj iq, ktoré prídu na pohovor.
Prvý bude oblečený v obleku, druhý v roztrhanom tričku a rifloch, tretí bude vyzerať ako napr: Hip hoper.
Komu myslíte že dajú prácu?
Poľudskej stránke by na tom nemalo záležať, ale opak je pravdou. Oblečenie reprezentuje určitú skupinu. Dilema je vybrať si divča, ktoré je múdre a pekné, ale chodí úplne otrasne oblečená, alebo dievča, ktoré má čo dohanat oproti tej prvej čo do inteligencie, ale vyzerá vynikajúco...
dokonca by som povedal, ze viac verim cloveku v tom roztrhanom obleceni ako tomu v znackovom. ale na zaklade oblecenia sa snazim ludi len malokedy posudzovat a ked uz, tak to oblecenie nie je jediny faktor, na ktoreho zaklade toho cloveka posudzujem. zaroven si vsimam jeho spravanie, rec a z toho sa da samozrejme vycitat viac.
na hudbe mi nezalezi....nech si pocuva co chce....ale ked vidim tych ciernych chujov z retazami a mlade pubertacky zmachlene ciernymi linkami bleee...uz viem ze s tym clovek sa do debaty nedam !!!!....
neviem čo to tu toľko riešite ako keby to nebolo jedno sú ľudia ktorí majú vkus a sú takí čo ho nemajú a tá tretia skupina sa po niekom opičí a posudzovať inteligenciu človeka podľa oblečenia je trocha smiešne........
A vobec je troska blbost ked clovek povie ze na vyzore nezalezi. Teda podla toho o co ide. Co sa tyka potencialnych kamosov, tak veget, nech vyzera aj ako clen Beasty Boys alebo Marylin Manson...ale ked ide o potencialneho partnera, prvy je predsa vizualny kontakt! (okrem pokec.sk) Ked ti nie je niekto sympaticky, tak moooze ist do faka predsa...co sa budes k nemu ozyvat?
na obleceni nezalezi vobec podla mna, ja napriklad rada menim styli len podla nalady...
ale co sa tika hudby je to trosku diskutabilnejsie, aj ked jasne ze neodsudim hned nuiekoho kto pocuva nieco ine ako ja, bez problemov si predsa mozme rozumiet.
no ale hudba vela povie o nazoroch a zivotnom style ludi podla mna takze ak niekto pocuva to co ja je podla mna vecsia sanca ze si sadneme
Na tom akú hudbu počúva mi vôbec nezáleží - veĎ to by bol úplny dement čo by rozlišoval ľudí podľa ich štýlu hudby. Podľa oblečenia?? Ani nie - pokiaľ nesmrdia tak mi je jedno čo majú na sebe. Človeka súdim podľa jeho správania - keĎ sa ozve tak už si o ňom hneď pomyslím svoje - buď doré alebo zlé.
ja sudim ludi aj podla oblecenia aj podla stylu hudby. znie to "dementne" podla vasich slov, ale mam pre to aj logicke vysvetlenie.
mojou zalubou je pozorovat ludi a zaradovat ich do skupin podla sposobu myslenia. zistila som pritom istu zhodu pri podobnom style obliekania co vlastne suvisi so stylom hudby ktoru pocuvaju. vsade existuju vynimky lebo ludia nemaju vsetci pristup k veciam, ktore by ich mohli ovplyvnit.
ale vacsinou je to tak. ked vidim diskacku najmodernejsie oblecenu, hned mi dojde ake ma priority a ako rozmysla.
ked vidim dievca oblecene vynimocne, odlisne od ostatnych a predsa vkusne, hned si pomyslim ze ma odlisne zmyslanie. to bol len priklad.
pri hudbe je to podobne. ked niekto pocuva punk, je ovplyvneny textami a burcujucou muzikou, za kazdu cenu chce proti vsetkemu bojovat. ked niekto pocuva hip hop, vacsinou sa vyvysuje a tvari sa ze je najvacsi macher na svete, vsetkych ostatnych odsudzuje.
prosim zamyslite sa nad tym a skuste povedat, ci je na tom nieco pravdy...
nech uz hovorime akokolvek pevne ze na obleceni nezalezi je to jedno velke klamstvo pretoze kazdy clovek /hoci si to niekedy ani neuvedomuje/ hodnoti cloveka podla oblecenia zalezi len na tom ako casto......mne osobne nevadi moc ked je niekto "cudne" obleceny, vacsinou to u niektorych pripadoch prinasa aj smiech ale mne je to v podstate vsetko jedno pretoze kazdy vyznava inu styl oblecenia a je to cisto vec jednotlivca......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Avra: no presne tak .. tiez vlastna skusenost
aa asi hej súvisí oblečenie so štýlom hudby... ale neje to pravidlo
Predstavte si tri osoby s rovnakým vzdelaním a aj iq, ktoré prídu na pohovor.
Prvý bude oblečený v obleku, druhý v roztrhanom tričku a rifloch, tretí bude vyzerať ako napr: Hip hoper.
Komu myslíte že dajú prácu?
Poľudskej stránke by na tom nemalo záležať, ale opak je pravdou. Oblečenie reprezentuje určitú skupinu. Dilema je vybrať si divča, ktoré je múdre a pekné, ale chodí úplne otrasne oblečená, alebo dievča, ktoré má čo dohanat oproti tej prvej čo do inteligencie, ale vyzerá vynikajúco...
no a aj podľa handier sa dá veľa vyčítať...
Mne osobne su velmi nesympaticki ludia, co spominal Virtualko Mam podobny nazor.
Peb17, aspon, ze si tam napisala, ze su aj vynimky..tie su vsade Lebo uz som sa chcel nastvat
ale co sa tika hudby je to trosku diskutabilnejsie, aj ked jasne ze neodsudim hned nuiekoho kto pocuva nieco ine ako ja, bez problemov si predsa mozme rozumiet.
no ale hudba vela povie o nazoroch a zivotnom style ludi podla mna takze ak niekto pocuva to co ja je podla mna vecsia sanca ze si sadneme
mojou zalubou je pozorovat ludi a zaradovat ich do skupin podla sposobu myslenia. zistila som pritom istu zhodu pri podobnom style obliekania co vlastne suvisi so stylom hudby ktoru pocuvaju. vsade existuju vynimky lebo ludia nemaju vsetci pristup k veciam, ktore by ich mohli ovplyvnit.
ale vacsinou je to tak. ked vidim diskacku najmodernejsie oblecenu, hned mi dojde ake ma priority a ako rozmysla.
ked vidim dievca oblecene vynimocne, odlisne od ostatnych a predsa vkusne, hned si pomyslim ze ma odlisne zmyslanie. to bol len priklad.
pri hudbe je to podobne. ked niekto pocuva punk, je ovplyvneny textami a burcujucou muzikou, za kazdu cenu chce proti vsetkemu bojovat. ked niekto pocuva hip hop, vacsinou sa vyvysuje a tvari sa ze je najvacsi macher na svete, vsetkych ostatnych odsudzuje.
prosim zamyslite sa nad tym a skuste povedat, ci je na tom nieco pravdy...