Túto príjemnú srandu mám prvý krát už ale tretí deň, pijem urologické čaje ale teda neviem, nejakú úlavu nepociťujem..nemáte na to niekto zaručený recept ako zmierniť bolesť? Poprípade ako sa vyliečiť z toho čo najrýchlejšie
frajerka je vtedy v teple, spravi si teplu flasku (to je ta gumena vec, ako mas v rozpravkach, do ktorej das horucu, resp. teplu vodu) a prilozi si ju na brucho/podbrusko. a berie tabletky, pije urologicke, brusnicove caje, ma taky brusnicovy sirup, ktory berie rano a vecer atd.
ideálne začať s bylinkami co maju protizapalové účinky a pomáhaju aj na brucho.
teraz ma napadne: žihlava, Kamilky, repík, fenykel, aj cesnak, očianka, a dalšie
Mňa naposledy zachránil Cys-control ,prípravok z brusníc,je to vo forme prášku,ktorý sa rozpustí vo vode,dá sa kúpiť v lekárni...A hektolitre urologického čaju,skús rôzne značky,mne sa stalo že mi niektorý zabral hneď a iný vôbec...Osvedčil sa mi Herbex, urologický s brusnicami...Tak veľa zdaru, a nech ťa to skoro prejde,viem si to živo predstaviť,tú bolesť neprajem najhoršiemu nepriateľovi...
zakladom je mat nohy v teple, ak nezaberaju caje, skus nieco z lekarne. ak ani to nepomoze, chod k lekarovi.
netreba to podcenit lebo potom mozu prist este lepsie srandy, ako je len zapal..
Brusnice, brusnicový sirup(ale je to príliš sladké a dlho pritom nevydržím Uroval D Manosa .. ale viac ich brať, ako je napísané na krabičke, to je príliš malé množstvo ( ja som mala potom ešte napríklad berberinove kapsule, berberín je zložka ktorá sa nachádza v brusniciach... )
a potom treba vela piť, (čaje - napriklad aj ginko na to pomaha, ale je v podstate jedno že aký hlavne VELA), vela chodiť na WC...
-sprchovať sa príliš často moc nepomáha, práve naopak
skús sa spýtať v lekárni, tam ti poradia. ja som tiež mala prednedávnom zápal a pomohli až antibiotiká. alebo skús nájsť nejaký brusnicový sirup, čaj, vitamíny, proste hocičo brusnicové
a rozmýšlala by som o navsteve lekára....spomínam, ked som toto ja zazila ..brrrr...to bolo za posledných 10 rokov asi jedinýkrát, čo som do seba pchala antibiotiká.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
» www.vitalne.sk/2011/09/domaca-...
teraz ma napadne: žihlava, Kamilky, repík, fenykel, aj cesnak, očianka, a dalšie
netreba to podcenit lebo potom mozu prist este lepsie srandy, ako je len zapal..
a potom treba vela piť, (čaje - napriklad aj ginko na to pomaha, ale je v podstate jedno že aký hlavne VELA), vela chodiť na WC...
-sprchovať sa príliš často moc nepomáha, práve naopak
je to doplnok, ale ozaj účinný
a rozmýšlala by som o navsteve lekára....spomínam, ked som toto ja zazila ..brrrr...to bolo za posledných 10 rokov asi jedinýkrát, čo som do seba pchala antibiotiká.