Myslite si, ze existuju na svete ludia, ktori si zaluzia smrt? Nemyslim teraz prirodzenu smrt, ale napr. niekolko nasobni vrahovia alebo teroristi atd. ? Myslite, ze by v tychto pripadoch malo platit: "oko za oko, zub za zub" a ludi potrestat rovnakym spo
Ja mám niekedy pocit, že ja si zaslúžim smrť, resp. nezaslúžim si žiť. Proste keď niekto len berie a nič nedáva, je egoista, ubližuje iným... Neviem, ale čo s tým, kto si a aký si, o živote a smrti iných nerozhodujeme...
Ja neviem... Niekoľkonásobnému vrahovi by naparili možno doživotie... v tomto prípade myslím že smrť by bola iba vykúpením... nech si to pekne odpyká vo väzení a nech o tom môže rozmýšľať a možno aj oľutovať a aby ho doživotne hrýzlo svedomie že prečo musí byť až do smrti zavrený medzi 4 stenami .. toť môj názor
smrt si zasluzia skor ti co davaju vrahom a teroristom prikazy...cize castokrat bohati a vplyvni ludia...ale samozrejme su aj taki co to robia sami za seba ci teroristi za Alaha...
podla mna nie, zaslúžená smrť neexistuje...aj ked mnohí by určite nesúhlasili. A hlavne ludia, ktorí zažili takú tragédiu, že im niekto zabil niekoho velmi blízkeho, alebo niečo podobné. To si mnohí nedokážeme ani predstaviť, ale ked sa o to len pokúsim - že by mi napr niekto zabil ženu, alebo deti....tak by som sa nad touto otázkou moc nepozastavoval, a ani humánny by som moc nebol
@9 - toto je ale iná téma čo tu vypisuješ. Tu ide o to, či niekomu kto niečo vykonal by si doprial smrť. a nie či by si sa bránil keby niekto chce zabiť teba
takze u mna plati pravidlo "vsetko zle vraciam 5-nasobne!"
kludne by si ti teroristi podla mna smrt zasluzili,ale vsak oni sa aj sami zabiju,takze zle to pre nich zrejme nie je...hlavne ze to robia pre svojho boha...
ale tu smrt by som kludne priala aj neteroristom,inym "ludom" z ktorych mi je na grcanie...a berte to ako len chcete
O takychto vaznych veciach sa vobec neviem vyjadrit,lebo si pripadam,ze si len vymyslam,je to nad moje vedomosti..ale neviem si predstavit,ze by som bola na poste toho,co o smrti rozhoduje..to by bolo hrozne..v tomto ohlade som skor proti takemu trestu,,nech je to hocikto
samozrejme, že istým ľuďom by som dopriala smrť. keď počujem o tom, ako ľudia týrajú nevinné deti alebo masovo vraždia, cítim takú zlosť, že žiadny prejav humanity či súcitu s nimi nemám. jednoducho oko za oko, zub za zub a bolo by fajn.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
kludne by si ti teroristi podla mna smrt zasluzili,ale vsak oni sa aj sami zabiju,takze zle to pre nich zrejme nie je...hlavne ze to robia pre svojho boha...
ale tu smrt by som kludne priala aj neteroristom,inym "ludom" z ktorych mi je na grcanie...a berte to ako len chcete
myslim si nech spravi ktokolvek cokolvek casom samu to vrati
takze myslim si ze nie
kompletne na 1000% schvaľujem trest smrti.
Áno a nech mu to platcovia daní pekne krásne zaplatia, to je úžasné!