Na veterinu potrebuješ viac základov zo SŠ, za ten čas môžeš nadobudnúť prax potrebnú pre žurnalistiku, neskôr ako žurnalista budeš mať kvalitné odborné vedomosti, čo ti otvorí pracovné príležitosti (odborné poradenstvo, populárno.náčuná literatúra etc).
Ja mám 15, viem že je skoro, len tak premýšľam čo teraz. Lebo chodievam moderovať nejaké podujatia a pod., v škole celkom fajn, bavia ma zvieratá, tak sa ľudia delia na dve:
1. Moderuj, s tým talentom ťa bude škoda.
2. Choď na veterinu, s takou hlavou ťa bude škoda.
Tiež som chcela ísť na veterinu. Šialene. A možno aspoň na výšku tam pôjdem. Ale dosť tých čo ju vyštuduje, si nenájde prácu, ale myslím že je to tak aj inde.. A veterina je dosť ťažká.. ale tá sa zas delí aj na kynologiu, tak to by tuším mna bavilo viac. Viem že to nie je odpove´d na otázku, ale zo žurnalistikou ti teda nepomôžem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
1. Moderuj, s tým talentom ťa bude škoda.
2. Choď na veterinu, s takou hlavou ťa bude škoda.
nedokázala som však zabiť väčšie zviera, tobôž nie domáce a z chémie nie som až taký lumen
ale v reáli choď na žurnalistiku, uvidíš, aká budeš akademicky rozmaznaná......potom sa na celú veterinu vykašleš!
šéfredaktori Psa a mačky sú veterinári bez odbornej žurnalistiky....pokiaľ viem........ale SSN robí kurzy písania
Čo majú spoločné? Mňa.
@ chevro
Nie som ten typ, ktorého by to po prvom semestri prestalo baviť