neviem, či sa mi vytráca môj povestný zmysel pre filozofovanie, alebo je to tým časom (veď je "už" pol jedenástej), ale ja hovorím to prvé... asi som zlý človek, ale teším sa, keď mi niekto závidí
Nwm nikdy som nikomu nezávidel , pretože mi nikdy nič nechýbalo.
Ak nepočítam takú pubertálnu závisť voči tým , čo sú už za vodou , vačšinou k ludom, ktorých som osobne nikdy nestretol, ale aj tá ma už prešla.
A to druhé tiež nwm , lebo málokto ti povie, že ti závidí ak ti závidí ... môžeš mať ten pocit, môžeš mať pravdu, ale aj nemusíš a myslím si, že súdnosť by nám mala brániť , aby nám to nejako hladkalo ego.
Aj ked očividne mnohým nebráni.
život by mohol bzť férovejší , keby ludom na sebe viac záležalo, ale to je nereálna utopia
ako poviem si: "super vlasy! aj ja chcem!" = zavidim
lenze dokazem sa cez svoju zavist preniest a len preto ze ma niekto nieco (vsetko) lepsie nemusim ho hned ist ukamenovat -.- cize ja zavidim a vobec mi to nepride ako zla vlastnost, ani kradnut to nejdem ani nic..
tichá závisť je vo väčšine ľudí....ale ak niekto závidi verejne, ohovára a kydá na niekoho len kvôli tomu, že závidi..to už je podľa mňa smiešne..hlavne tie nadávky báb na iné
nic co by ma rozhadzalo, myslim ze ma to este aj zenie dopredu takze tymto chcem podakovat ludom, co to robia a odkazat im, ze mi tym zle neurobia, prave naopak
myslím si..že závidenie je každopádne blbosť. To že je niekto šťastný by mu nikto nemal závidieť a preto si myslím, že je lepšie, keď niekomu závidíš ty. Pretože s tým vieš niečo robiť. Vieš sa s tým vyrovnať proste prestaneš... zvykneš si a nebudeš závidieť. Ak chceš. Ale ak závidí niekto tebe, nemusí chcieť prestať. A môže ti stále závidieť dokonca tak veľmi, že ti bude kaziť život. A to je veľmi zlé...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ale ja závidím veľa, strašne veľa a mám na seba strašné nervy, že je to tak
Ak nepočítam takú pubertálnu závisť voči tým , čo sú už za vodou , vačšinou k ludom, ktorých som osobne nikdy nestretol, ale aj tá ma už prešla.
A to druhé tiež nwm , lebo málokto ti povie, že ti závidí ak ti závidí ... môžeš mať ten pocit, môžeš mať pravdu, ale aj nemusíš a myslím si, že súdnosť by nám mala brániť , aby nám to nejako hladkalo ego.
Aj ked očividne mnohým nebráni.
život by mohol bzť férovejší , keby ludom na sebe viac záležalo, ale to je nereálna utopia
čiže jednoznačne, horšie je keď závidíš ty
ale primárna myšlienka bola taká, že ktorá z možností je blbší pocit..
nie každý sa cíti dobre, keď vie, že mu niekto závidí..
ako poviem si: "super vlasy! aj ja chcem!" = zavidim
lenze dokazem sa cez svoju zavist preniest a len preto ze ma niekto nieco (vsetko) lepsie nemusim ho hned ist ukamenovat -.- cize ja zavidim a vobec mi to nepride ako zla vlastnost, ani kradnut to nejdem ani nic..
a mne podľa mňa nikto nič nezávidí a keby aj, tak z toho mám blbý pocit, lebo by ma možno chcel zničiť a robiť mi napriek
a keď ja závidím? hm..často sa mi to nestáva, berie to veľa energie a potom ma to aj prestane baviť. (toto mi raz pripomente niekto!)
mozno na dakych random obrazkoch zavidim babam co maju obute 40 kilo ale to ma tiez uz tak nebavi ako kedysi
a ci mne niekto zavidi?
MAL BY DOVOD!!!
hlavne tí ,ktorí pre cieľ ani prstom nepohnú a potom len závidia