ja zdvyham aj take nikdy neviem o co ide co ak by mi volal daka firma, o vyberove konanie alebo daco podobne, ja dviham po vacsine, lebo moje tel. cislo nedavam hocikomu i ked ano ano je to aj na nete ale zdvyhnem skoro vzdy.
moj brat ked bol v puberte si robil srandu ze zavolal na cisla zo zlatych stranok na meno napriklad Juraj Slivka a pytal sa ho no dobrý den pán slivka už ste dozreli? alebo ste už smadný?...netreba vás zaliat? večná škod aže nemáme pevnú linku
no teraz občas zdvihnem...ale kedysi ani omylom...a po víkende vždy bolo od kamošov...som ti volal/a z fotrovho,čo to neberieš...tak istú dobu som mala aj rodičov kamošov poukladaných,aby sa mi dovolali...
V preklade: Keď mi zvoní mobil, zdvíham vždy (výnimky existujú, ale nevzťahujú sa na čísla ale na situácie), keď zvoní pevná linka, zdvíham všetko okrem babky s dedkom a čísiel zo Zálesia... (mám zlé skúsenosti)
nezname zviham, ale ak je utajene, tak povacsine nie ... lebo ak niekto nieco chce, tak neviem, preco si utajuje cislo ... aj ked ja dost casto volam s utajenym cislom, ale tak rodina a znami, tym sa moje cislo zobrazuje
raz mi napísal SMS-ku jeden maďar =D nerozumela som ani písmenku =D dosť od veci to bolo a potom aj zavolal ale nezdvihla som ... aj tak by som zdvihla tak by som ho obratom zrušila veď kto bude počúvať tú maďarčinu, ktorej hovno rozumiem =D
...jasne ze zdviham,sak to moze byt moj kamos co ma nove cislo,niekto z prace,alebo z volakej firmy kde som si nieco obiednaval,ze moja ziadost trebarz na brigadu vyhovela a beru ma a pod....urcite chce niekto neznamy sex ked mi vola...
@frxxx to keby som vedela sem-tam ľudia ktorým som v nádeji že sú normálni, dala číslo, potom kamaráti bývalého vrátane jeho, ale väčšinou takí ktorých som v živote nepočula. Asi 90% z toho boli nejaké sexuálne návrhy ...
Raz mi dokonca volal nejaký chlap či mu nebudem chodiť žehliť
To ťa potom už omrzí...hlavne keď to býva medzi 2-5 v noci, tak radšej nedvíhaš a zmeníš si číslo
ja dvíham vždy, akurát keď niekto volá z utajeného tak nedvihnem, a keď zavolá viackrát tak si vypnem mobil a potom mi to číslo aj tak ukáže ale keď z nejakého dôvodu nedvihnem (lebo si nevšimnem že niekto volá napr tak späť volám len zriedka (to sa týka neznámych čísel, tým ktorých poznám zavolám kľudne späť
Musím zdvíhať, lebo ja nemám skoro žiadne čísla uložené xD ... Tak potom neviem kdo a kedy mi volá .... ale vždy zdvihnem môj "Nočný budíček" ... pravidelne okolo pol noci mi volajú kamoši z neznámych čísel a robia si srandu škoda že ich už poznám xD ...
@mirage_a aj?daj sem! ...ale cez telefon ani cez net to ma nezaujima ...ja stem nazivo...niesom ziaden robokop,ma uz unavuje tato netova komunikacia...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
preco by som nedvihnul moze mi volat ktokolvek a moze sa jednat ocokolvek (ale veru vzdy sa pred tym par krat nadychnem
ked ten dotycny sa mi snazi zavolat este raz tak potom dvihnem
@mirage_a a ktoze ti tolko vyvolaval?
Raz mi dokonca volal nejaký chlap či mu nebudem chodiť žehliť
To ťa potom už omrzí...hlavne keď to býva medzi 2-5 v noci, tak radšej nedvíhaš a zmeníš si číslo