hey to som si aj ja vsimla z 10 komentarov 6 o Bohu ale eto je dost filozofickaotazka to asi bude tym ze eci je a tak...hmmm ale jj KROTE SA KRESTANIA !!! KLUD
@6 a čo ťa viedlo k tomu, aby si na to založil túto stupídnu diskusiu? lebo to si pokojne mohol pripísať do inkriminovaných fór a mohol si dostať odpovede tam, od zakladateľov, ktorí by ti asi najskôr odpovedali na túto komplikovanú otázku
a len tak medzi nami, asi fórum veľmi nesleduješ - ok v posledných dňoch tu vzniko pár nábožensky ladených fór, ale spočítal by si ich na jednej ruke, takže ťažko hovoriť o dominancii tejto témy. okrem toho, poväčšine sú to otázky na zamyslenie, hodné diskusie i pre ateistov. tí fanatici sa totiž mažú.
takže nabudúce si dvakrát premysli, akú otázku nám vo fóre položíš.
Nastal novy skolsky rok a my etikári sme dostali etiku ako siedmu hodinu v piatok, ked uz je cela skola prazdna. Niektore baby a par chalanov sa prehlásilo na nabozenstvo LEN KVOLI rozvrhu. A pritom nikdy neverili, a myslim ze ani nebudu verit v boha.Dost blbe ze?
Diskutovat o Bohu nahodou nie je nic nudne.. avsak dolezita je pritomnost inteligentnych ludi v diskusii a taktiez i urcite znalosti ako z jednej tak i z druhej strany..
Ak splnas podmienky. zapoj sa do diskusie a dozvies sa o Nom uzasne veci, alebo presvedcis ostatnych ze je to kravina..
Ak podmienky nesplnas tak sa radsej pre vlastne dobro neozyvaj lebo ti hrozi maximalne zosmiesnenie..
//ci splnas alebo nie neviem..uvaz sam, ja ta nepoznam
a potesilo ma ze si v nazve pouzil velke B, i ked diskutuje sa o Bohu, ale co uz .. slovencina na Slovensku v sklonovani celkovo trpi
zamidar, ani mňa to nebaví, a nebaví ma už ani čítať potom tieto diskusie, akú si založil ty, obzvlášť, keď tam ešte vsunieš svoj vlastný názor, ako veľmi neobjektívnu nevhodnú vložku , takže si premysli, čo by kritika mala obsahovať
a prečo sa to vždy točí o tom istom? lebo je to jedna z najobľúbenejších tém vôbec medzi ľuďmi...politika, náboženstvo a peniaze...človek má v sebe pud presadzovať si názor (škriepiť sa, provokovať apod.)a tieto oblasti sú najvhodnejšími adeptmi na večné diskusie, kde sa k ničomu poriadnemu nikto nedopracuje
avsak diskusie sa casto k niecomu dopracuju.. nemozes ist vsak diskutovat s jasnym a nicim neotrasitelnym nazorom, ale prijat aj nazor druheho..
lebo ked pride zaryty krestan a zaryty ateista tak naozaj nic neporiesia..lebo kazdy si stoji za svojim
ak vsak pridu ludia so zdravym nazorom a ochutni pocuvat i toho druheho, tak to oboch obohati.. a teraz nemyslim na "obracanie na vieru" ci nieco podobne.. i ked to je obrovsky uspech..
Ja som sa zapojila do jedneho fora o Bohu preto, lebo som na tuto temu uz dlho s nikym nediskutovala, a potrebujem par veci pochopit, teda sa o to snazim, ja z toho mam vela pokial ostatny clenovia diskusie pocuvaju a su ochotny diskutavat, nie sa nezmyselne urazat. Inac mate pravdu, zaryty krestan a zaryty ateista naozaj nic neporiesia.To vobec nie je zle pokial ludia chcu povedat svoj nazor a presadit sa v spolocnosti, nie je to zle kym tym nikomu neublizuju, ale kazdopadne su ovela dolezitejsie problemy, o ktorych sa nielenze mlci, ale nikto o nich nic nevie, ono aj tato tema je dost dolezita, len sa riesi stale dookola, a pritom si myslim, ze sa aj tak nikdy nic nevyriesi. Len taka myslienka: Media podla mna maju obrovsku moc, pretoze to ako oni nieco podaju,alebo co tam riesia zasahuje velke mnozstvo ludi a vacsine dost ovplivnuje nazory a vsetko a pritom su to vacsinou polopravdy, a skutocnost je uplne ina....Takze to co riesia ludia zalezi aj od toho, co sa prave riesi v TV aspon u vacsiny, na to, co sa upozorni, to sa riesi, a to co sa ututle, to sa k verejnosti ani nedostane. Len taky maly priklad...uz od septembra riesia politici, madarske nazvy v ucebniciach a my sa v skole nemame z coho ucit, lebo zaviedli reformu, ale ucebnice k novym osnovam nedali, cize nam vkuse ucitelia musia nieco prefocovat, zhanat materialy atd. atd. A je z toho chaos prosto.
Dufam, ze som prilis neodbocila od temy, ak hej tak prepacte.....
@27 ani nie, ale trochu ano, z casu na cas sa nasli nazory, z ktorych sa dalo daco zobrat si ono chcelo nejaky cas, kym by niekto reagoval....napriklad ty...ale teraz je to uz jedno....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a len tak medzi nami, asi fórum veľmi nesleduješ - ok v posledných dňoch tu vzniko pár nábožensky ladených fór, ale spočítal by si ich na jednej ruke, takže ťažko hovoriť o dominancii tejto témy. okrem toho, poväčšine sú to otázky na zamyslenie, hodné diskusie i pre ateistov. tí fanatici sa totiž mažú.
takže nabudúce si dvakrát premysli, akú otázku nám vo fóre položíš.
Ked ta to serie, tak si to zmaz, ja som tu polozil otazku na ktoru ako vidim nedostam odpoved, a stebou tu diskutovat nabudem.
Nastal novy skolsky rok a my etikári sme dostali etiku ako siedmu hodinu v piatok, ked uz je cela skola prazdna. Niektore baby a par chalanov sa prehlásilo na nabozenstvo LEN KVOLI rozvrhu. A pritom nikdy neverili, a myslim ze ani nebudu verit v boha.Dost blbe ze?
17. hej, asi mas pravdu
to vsetko si mal spravit este predtym ako si napisal tento clanok a potom by si uz nemal cas otravovat xexe
Ak splnas podmienky. zapoj sa do diskusie a dozvies sa o Nom uzasne veci, alebo presvedcis ostatnych ze je to kravina..
Ak podmienky nesplnas tak sa radsej pre vlastne dobro neozyvaj lebo ti hrozi maximalne zosmiesnenie..
//ci splnas alebo nie neviem..uvaz sam, ja ta nepoznam
a potesilo ma ze si v nazve pouzil velke B, i ked diskutuje sa o Bohu, ale co uz .. slovencina na Slovensku v sklonovani celkovo trpi
a len tak mimochodom to "Bohovi" som napisal schvalne ako provokaciu, ale to je jedno
a prečo sa to vždy točí o tom istom? lebo je to jedna z najobľúbenejších tém vôbec medzi ľuďmi...politika, náboženstvo a peniaze...človek má v sebe pud presadzovať si názor (škriepiť sa, provokovať apod.)a tieto oblasti sú najvhodnejšími adeptmi na večné diskusie, kde sa k ničomu poriadnemu nikto nedopracuje
avsak diskusie sa casto k niecomu dopracuju.. nemozes ist vsak diskutovat s jasnym a nicim neotrasitelnym nazorom, ale prijat aj nazor druheho..
lebo ked pride zaryty krestan a zaryty ateista tak naozaj nic neporiesia..lebo kazdy si stoji za svojim
ak vsak pridu ludia so zdravym nazorom a ochutni pocuvat i toho druheho, tak to oboch obohati.. a teraz nemyslim na "obracanie na vieru" ci nieco podobne.. i ked to je obrovsky uspech..
Dufam, ze som prilis neodbocila od temy, ak hej tak prepacte.....