Pozrel som si ten dokument a musím sa priznať neviem čo si mám myslieť a preto som veľmy zvedavý aj na ostatné názory ten dokument si môžete pozrieť na » sledujto.sk/sleduj/filmy/ne...
Videl som obe časti, bol som na tom podobne, ale predsa len to je film nakrútený ľudmi, ktorí sa ťa rôznymi psychlogickými postupmi a polopravdami pokúšajú presvedčiť o svojej "pravde", keby si tam veril všetkému, bol by si hlupák. Netreba byť po zhliadnutí jedného filmu naivný.
Samozrejme má to niečo do seba a určite je v tom aj kus pravdy.
Najprv si treba uvedomiť, že je to len film. Vo filme nikdy nie je čistá pravda (tá je len vo víne ). Trocha to roztvorí oči, ale niečím ich zas privrie. V podstate však poukázali na hlavné body, ktoré trápia ľudí, nad čím si lámu hlavu.
bolo tam velaveci pravdivych i ked niektore boli zoradene tak aby povedali viac ako v skutocnosti maju... druhy diel sa mi pacil ovela viac lebo bol zamerany hlavne na spolocnost.. co sa tyka prveho dielu, tak jeho prva cast je sicepre mnoho ludi najzaujimavejsia ale myslim, ze utocit na niekoho vieru nie je spravne riesenie, nech uz je akakolvek... co sa tyka WTC, ukazali len to co si vela ludi aj tak mysli a pri bankovych instituciach dali ludom asi najviac tymi informaciami.... kazdopadne je dobre ze niekto takefilmy robi ale netreba sa hned s tym 100% stotoznovat len preto ze sa mi pacili niektore nazory ale je fajn ziskat info aj z inych zdrojov a urobit si nazor vlastny
Hej, poznám a celkom presvedčivo tam hovorili, ale ja som dosť ovplývniteľný človek. Mne stačí pozrieť si film s Al Goreom o životnom prostredí a už sa ho snažím chrániť a namiesto toho, aby som išla normálne autobusom idem trolejbusom
@porygon a na to si ako prišiel? Hodil si si mincou?
Fakt netuším aké peniaze kto na tom zarobil...
Nehovorím že Zeigeistu verím všetko, z časti sú tam niektoré veci ozaj zaujímavé, najviac ten peňažný systém, koniec koncov mali tam pravdu že raz dolár padnúť musí - to sa práve deje. Teraz ho chú nahradiť novou menou - AMERO a bolo to už v zetgeiste povedané dosť dlhý čas pred momentálnou situáciou. Kto mi bude stále tvrdiť že sú to čisté výmysli je čistý zakomplexovanec.
Jedno DVD Zeitgeistu predava reziser Peter Joseph po 7 dolarov. Pritom vravi, ze z tak malej sumy predsa nic nemoze zarobit, ide mu len o to aby ludom otvoril oci. Je to naozaj tak?
Vela veci je pravdivych ale nezabudni ze aj Scientologia je zalozena na logickych udajoch a vysvetleniach z biblie a je to hovadina...videla som ten dokument a myslim, ze treba brat s rezervou co sa tam hovori aj ked urcite veci su realne...
@17 ♠@porygon Čo je Amero asi vieš. Ide o to že sa nezaviedlo hlavne z jedného dôvodu, dolár bol na tom ekonomicky omnoho vyššie ako mena Mexika či Canady. Lenže teraz dolár neustále klesá, je ho príliš veľa, takže sa postupne dostane na úroveň Canadskej a mexickej meny, všetky 3 meny sa stiahnu, nastúpi Amero, ekonomika USA prestane klesať + stratia sa všetky dlhy USA, keďže tie budú v dolároch a ten bude bezcenný.
@porygon skus si od tej sumy ktoru zarobil odratat naklady na natocenie toho filmu a to, ze do toho vlozil cas, pocas ktoreho nerobil nic ine a teda nezarabal peniaze... on tiez musi z niecoho zit... a navyse som parkrat natrafil na niektorych strankach na volne dostupnu verziu zetgeistu (nie piratsku kopiu uverejnenu ale oficialne zverejnenu na stiahnutie ZADARMO)
porygon tak kolko myslis ze stal film a ako dlho ho robil. a kto myslis ze si ho kupi ked je urceny na volne sirenie a neni chraneny autorskymi pravami ?
scare a ty mas odkial taku istotu z naivin (novin)z oficialnych spravodajstiev ktore ti povedali ze veze padli kôli poziaru obidve rovnako a 7 preco padla o tej si pred tým vedel? » 911.yweb.sk/filmy.html... pozri toto je pomalsie vysvetlene
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Samozrejme má to niečo do seba a určite je v tom aj kus pravdy.
bolo tam velaveci pravdivych i ked niektore boli zoradene tak aby povedali viac ako v skutocnosti maju... druhy diel sa mi pacil ovela viac lebo bol zamerany hlavne na spolocnost.. co sa tyka prveho dielu, tak jeho prva cast je sicepre mnoho ludi najzaujimavejsia ale myslim, ze utocit na niekoho vieru nie je spravne riesenie, nech uz je akakolvek... co sa tyka WTC, ukazali len to co si vela ludi aj tak mysli a pri bankovych instituciach dali ludom asi najviac tymi informaciami.... kazdopadne je dobre ze niekto takefilmy robi ale netreba sa hned s tym 100% stotoznovat len preto ze sa mi pacili niektore nazory ale je fajn ziskat info aj z inych zdrojov a urobit si nazor vlastny
Fakt netuším aké peniaze kto na tom zarobil...
Nehovorím že Zeigeistu verím všetko, z časti sú tam niektoré veci ozaj zaujímavé, najviac ten peňažný systém, koniec koncov mali tam pravdu že raz dolár padnúť musí - to sa práve deje. Teraz ho chú nahradiť novou menou - AMERO a bolo to už v zetgeiste povedané dosť dlhý čas pred momentálnou situáciou. Kto mi bude stále tvrdiť že sú to čisté výmysli je čistý zakomplexovanec.
Jedno DVD Zeitgeistu predava reziser Peter Joseph po 7 dolarov. Pritom vravi, ze z tak malej sumy predsa nic nemoze zarobit, ide mu len o to aby ludom otvoril oci. Je to naozaj tak?
» www.zeitgeistmovie.com/dvdorder.htm...
Jeden velky balik so 100 DVD stoji v Amerike asi 28 dolarov. Jedno DVD teda stoji 28 centov.
» www.newegg.com/Product/Product...
Dorucenie 1 DVD vo velkej obalke 1. triedou z Los Angeles (sidlo produkcie) na druhy koniec USA do New Yorku do troch dni stoji 83 centov.
=0&O=0.065&OZ=90001& Z=10027&MailingDate=4/27/2009&MailingTime=17:00" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku postcalc.usps.gov">» postcalc.usps.gov/MailServices.as...
Teda dokopy na 1 predane DVD vynalozi 1.11 dolaru. Predava ho vsak za 7 dolarov.
Z 10 milionmi fanusikov v USA by mal predavat aspon tak 20 000 DVD rocne (ak nie omnho viac). A to este neratam Europu a zvysok sveta.
20 000 predanych DVD = zisk 120 000 dolarov.
120 000 dolarov = 84 000 EUR = 2,5 miliona korun
Nie je to tak malo ze?
Kto chce nahradit dolar amerom? Co to trepes?
Teda, nevidím dôvod prečo by to neurobili
scare a ty mas odkial taku istotu z naivin (novin)z oficialnych spravodajstiev ktore ti povedali ze veze padli kôli poziaru obidve rovnako a 7 preco padla o tej si pred tým vedel? » 911.yweb.sk/filmy.html... pozri toto je pomalsie vysvetlene
Môžem otvorene povedať, že si hlupák, ktorý škodí Zemi. Rovnako aj ďalšia slepá ovečka @pernik .