Mat 2 zelania.
Ak by tato moznost nebola pripustna, tak... asi zdravie pre svoju rodinu (pevne zdravie). (mamu, sestry, bratov, vzdialenejsich pribuznych) (a ano, vratane mna, ako clena rodiny)
svet je plný nepochopenia, chladu a sebeckosti, niečo ako dokonalé šťastie neexistuje a preto by som si želal 100 miliárd eur, nechal by som si z nich na rozber iba 10 a ostatok porozdával medzi priatelov, rodinu a ludí ktorí by to potrebovali ... za ostatok sa zabezpečil a vytvoril buď nejakú výskumnú spoločnosť alebo sa sústredil na výrobu niečoho zaujímavého z technologickej oblasti
@atom2 joj to s tym prstrnom je dobry napad nikdy nevies ci svoje rozhodnutie neprehodnotis a potom uz bude neskoro na dalsie zelanie a prsten ti ostane vecne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ak by tato moznost nebola pripustna, tak... asi zdravie pre svoju rodinu (pevne zdravie). (mamu, sestry, bratov, vzdialenejsich pribuznych) (a ano, vratane mna, ako clena rodiny)
Moje hlúpe ja by chcelo krásu, sebavedomie alebo podobný shit.