mnoo takze mam taky problemik Mam nakreslenenu stanicu a neviem ako sa ma oznacit odstavna kolaj (dava sa na nu vykolajka a posunove navestidlo). Je napojena na dopravnu kolaj s oznacenim 5. odstavna by mala byt 5a ? Dufam ze tu nejaky zelezniciar bude
ooo dakujeeem tak rychl este by si sa mohol juknut do mojho albumu tam som to uploadol prave ci to mam dobre. ece som si neni isty vchodovymi navestidlami z horneho smeru. tam ma byt akoze dedina Mrlikovo tak som dal oznacenie MS je to dobre ?
Vieš čo,nie som si istý či by tam malo byť to Mko,nejak sa mi to nezdá.To S tam stačí,a ktomu číslo.Inak by to malo byť ok,veď počkaj,mrknem sa u seba v PC čo mám
hmm ale ake dam k tomu cislo ? to je vchodova (aj odchodova) kolaj ta nema vlastne cislo. v zosite mam oznacene smery A, B, C a tam to bolo jednoduche tam pacnut ako vchodove navestidlo CS
a este jedna vecicka. vykolajky sa podla coho oznacuju ? podla polohy na kolajisku od zaciatku do konca stanice alebo podla cisla kolajnice (myslim tym ze ked mas kolaj 2 tak bude vkI a ked bude terebars 5 kolaj tak vkII)?
doobre dikes ked budem ece nieco potrebovat tak sa ozvem to mam ako referat na zabezpecovacku do skoly. este musim navrhnut navestnu sustavu do rychlosti 160 km/h.
No hádam to bude dobre,ale malo by,nevidím v tom nejaký velký prúser kebyže tam bude nahodou chyba.
Dokonca som si teraz čekol jeden simulator elektromechaniky a na paneli to tiež boli len písmená na vchodovom.Veď keby niečo mrkni vlakové stránky,tam je všetko
Kurňa ale keď potom kvôli tebe vykolajím,keď mi pred prejazdom návesti zhasnú trojuholníčky tak si na teba posvietim
Veď asi vieš čo sa deje v Pezinku so Siemensom.Napríklad ideš rýchlikom 120km/h a na prezdvesti je "Očakávajte 100km/h" no prídeš na vchod a asi 100m pred vchodom zhasnú 2 zelené pásy.Čiže tým pádom nemáš stovku ale 40km/h no rýchlobrzda chráň nás
ked som to otvrila bol aoms i ista ze rockstar tu nejako bude zainteresovany !! ale ze tu chlapci moji, budete davat takymto sposobom sa neocakavalo ..
njn.. nevyznam sa ani za maaak co tu pisete o tych vlakoch .. mne staci ze sa nimi sem tam zveziem
tak ale vis aj mne sa lubi to co je teraz sak ya som si to zadanie nevymyslel musim to spravit take aby sa to odlisovalo... vychadzal som z toho, ze pre kazdu navest som zvolil kod svetiel a farieb aby sa to nedalo pomylit. vies ziadne pomale a rychle blikanie. a dodrzal som zasadu ze nemoze svietit viacej nez 5 svetiel naraz . vyzera to dost hekticky ale ma to svoju logiku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
a este jedna vecicka. vykolajky sa podla coho oznacuju ? podla polohy na kolajisku od zaciatku do konca stanice alebo podla cisla kolajnice (myslim tym ze ked mas kolaj 2 tak bude vkI a ked bude terebars 5 kolaj tak vkII)?
Vykolajky jednozančne teda Vk,a podla ich počtu,no ako si napísal,tak s tým súhlasím.napr.kolaj 2 bude mať Vk1 a kolaj 5 VkII.
Dokonca som si teraz čekol jeden simulator elektromechaniky a na paneli to tiež boli len písmená na vchodovom.Veď keby niečo mrkni vlakové stránky,tam je všetko
A jak to navrhneš teda?
noo to este neviem. ze mame otvorit svoju fanzatiu... ze si mozem vymyslet vlastne navestidla. ze tam mozu svietit trojuholnicky a podobne....
Trojuholníčky si teda predstaviť neviem žeby mi ukazovali napr.100km/h
Veď asi vieš čo sa deje v Pezinku so Siemensom.Napríklad ideš rýchlikom 120km/h a na prezdvesti je "Očakávajte 100km/h" no prídeš na vchod a asi 100m pred vchodom zhasnú 2 zelené pásy.Čiže tým pádom nemáš stovku ale 40km/h no rýchlobrzda chráň nás
Ževraj sem tam im to zhasne samovolne,lebo ešte stále to tam nie je dobre spravené,tak neviem.
ked som to otvrila bol aoms i ista ze rockstar tu nejako bude zainteresovany !! ale ze tu chlapci moji, budete davat takymto sposobom sa neocakavalo ..
njn.. nevyznam sa ani za maaak co tu pisete o tych vlakoch .. mne staci ze sa nimi sem tam zveziem
Inak konecne zaujimava diskusia
Konecne vlaky
sa mi to tak chce malovat