myslíte si že by ženy mafiánov mali ísť do vezenia rovnako ako ich manželia keď sa im dokáže že vedel o zloćinoch svojho manžela a neudali ho? Lebo tým že neudajú kriminálnka sa vpodstate stávajú spolupáchateľmi. Prečo napríklad Karol Mello čo
V trestnom zákone sa moc nevyznám,ale ak je trestné vedieť o zločine a nenahlásiť to, potichu z toho profitovať, tak asi áno,mali by byť trestne stíhané. Zrejme aj žena toho smeráka, ktorá si užívala dobrú životnú úroveň a nabonzovala ho až potom,čo jej začal nakladať na papulu.
@hetfield ty si z Prievidze že vieš čo bol zač ? Ja niesom a polícii a súdom sa už dnes bohuzial veriť nedá, čiže nevieme že čo spravil. jeho žena po 6 rokoch vzťahu s ním nevyzerá nejak dobytá » www.pluska.sk/sarm/celebrity/... a toto o ňom hovorí jeho vlastná dcéra » www.pluska.sk/krimi/krimi/exk...
Inak to video je pravdepodobne vykonštruované, sú tam take znaky a navyše hovoria v ňom len "odborníci" z fachu a bežný ľudia z okolia sa nedostali k slovu.
@Xxar3s Nemyslim si ze je to chyba. Nemoze stat zatvarat ludi lebo neudali svoju rodinu. Vecsina ludi by to neurobila a nemoze byt v spolocnosti 80% kriminalnikov. Z rovnakeho dovodu nechytaju fetakov aj keby mohli. Drogy su sice nelegalne, no fetakov nenahanaju pretoze by museli pozatvarat tretinu naroda. Treba to ale rozlisit od spolupachatelstva.
@dezolat kde si nabral tych 80% chces tym povedat ze 80% ludi ma v rodine zlocincov? Samozrejme ze by ich mali udat zakon musi platit pre kazdeho bez rozdielu.
A nerozumeim co ma fetak spolocne s mafianom. Fetak skodi sam sebe, mafian skodi inym.
@Xxar3s Keby to bolo nelegalne tak ano, potencionalnych zlocincov. Normalny clovek proste neuda rodinu pokial su rodinne vstahy dobre. A len tak napr... uzivanie a drzanie marihuany je zlocin. Uz mas aspon 20% spolocnosti zlocincov. Warez je zlocin pokial prekrocis urcitu sumu. To uz mas vecsinu spolocnosti zlocincov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
@trevor1994 podla coho madarsky grof? budem mat vela forintov myslis?
Čo mu zavidis ? Keby si makal aj ty by si mal. A ktovie čo ten mello spravil, možno nespravil nič a všetko na neho našili - to my nevieme
@torpedo08 vidiiiis je to na dobrej ceste
Inak to video je pravdepodobne vykonštruované, sú tam take znaky a navyše hovoria v ňom len "odborníci" z fachu a bežný ľudia z okolia sa nedostali k slovu.
A nerozumeim co ma fetak spolocne s mafianom. Fetak skodi sam sebe, mafian skodi inym.